Το CONSCRIPT είναι το Lo-Fi Survival Horror Set στον A Παγκόσμιο Πόλεμο

Published on 23 April 2020 at 10:30

Εάν είστε οπαδός των κλασικών παιχνιδιών τρόμου επιβίωσης, μια ολοκαίνουργια ανεξάρτητη δουλειά βρίσκεται στο δρόμο που θα μπορούσε απλά να χτυπήσει τη φαντασία σας. Το CONSCRIPT είναι ένα επερχόμενο σετ παιχνιδιών στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και η ομάδα προγραμματιστών ενός ατόμου στοχεύει να κάνει ακόμη πιο τρομακτική τη φρίκη του Μεγάλου Πολέμου.

Όπως επισημαίνεται στο ResetEra, αυτό το επερχόμενο παιχνίδι έχετε έναν μοναχικό Γάλλο στρατιώτη που ψάχνει τον αδερφό του στα πεδία της μάχης. Αυτό συμβαίνει επίσης να συμβαίνει κατά τη διάρκεια της μάχης του Verdun, μιας σχεδόν σύγκρουσης διάρκειας ενός έτους που είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο θύματα και είναι μια από τις πιο δαπανηρές μάχες στην παγκόσμια ιστορία.

Εκτός από μερικά πολύ καλά γραφικά lo-fi, οι παίκτες θα απολαύσουν όλες τις υπέροχες μηχανικές τρόμου επιβίωσης. Λύστε παζλ, διατηρήστε τα πυρομαχικά σας και κάντε το καλύτερο δυνατό για να μην σκιστείτε από τον εχθρό.

Δεν φαίνεται ότι θα είναι μια καθαρά ιστορική ιστορία. Ενώ οι εχθρικές δυνάμεις ήταν σίγουρα τρομακτικές κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου, κάτι φαίνεται λίγο μακριά με τους εχθρούς σε αυτό το παιχνίδι. (Είναι πιθανότατα όλο αυτό το ανατριχιαστικό σέρνεται στο έδαφος.)

Αν σας αρέσει ο κλασικός τρόμος επιβίωσης, το CONSCRIPT είναι πιθανώς το παιχνίδι για εσάς. Πότε θα μπορείτε να το αποκτήσετε;

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό το επερχόμενο παιχνίδι τρόμου επιβίωσης. Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι το Catchweight Studio στοχεύει να το βγάλει έξω κάποτε το 2020.

Ακόμα, αυτό φαίνεται αρκετά πολύ ωραίο και μπορεί να αξίζει τον κόπο σας. Προς το παρόν, μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα επιθυμιών σας στο Steam.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.