Το Old World είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής από τον σχεδιαστή του Civilization IV

Published on 24 April 2020 at 08:41

Το Old World είναι το νέο παιχνίδι στρατηγικής της Mohawk Games, ένα στούντιο που ιδρύθηκε από τον επικεφαλής σχεδιαστή του Civilization IV, Soren Johnson.Μπορεί επίσης να έχετε ακούσει και για το άλλο παιχνίδι της Mohawk, την Offworld Trading Company.

Το Old World, στο παρελθόν Ten Crowns, μοιάζει με το Civilization IV, αλλά είναι εντελώς μονο στην κλασική εποχή. Δεν χτίζετε μια πολιτεία που διαρκεί τη δοκιμασία του χρόνου εδώ, αλλά εστιάζετε στη διατήρηση της αυτοκρατορίας και της δυναστείας σας, για να διαρκέσει σε μια εποχή. Ο πολιτισμός συγχωνεύεται με στοιχεία του Crusader Kings.

Κάθε στροφή είναι ένα έτος όπου ελέγχετε μια δυναστεία με έναν κυβερνήτη που θα πεθάνει. Έτσι, παράλληλα με τη διοίκηση της αυτοκρατορίας, πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι το αίμα σας συνεχίζεται με το γάμο και έχοντας κληρονόμους.

Είναι υπέροχο να βλέπουμε παλιούς σχεδιαστές του Civilization να πηγαίνουν το είδος σε διαφορετική κατεύθυνση. Πέρυσι, είδαμε τον σχεδιαστή του Civilization, Jon Shafer, να κυκλοφορεί τη δουλειά του το  At The Gates.

Το Old World θα έρθει στον υπολογιστή (Epic Games Store) ως τίτλος Early Access κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Πηγή απο https://gamermatters.com

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.