Αυτά είναι μερικά παιχνίδια crossplay PC και Xbox

Published on 26 April 2020 at 16:05

Το Crossplay είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό που βοηθά στη διατήρηση υγιών διαδικτυακών κοινοτήτων. Μειώνει τους χρόνους matchmaking και μειώνει το άγχος των διακομιστών, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι έχουν μια πιο ομαλή εμπειρία. Αλλά το πιο σημαντικό, επιτρέπει σε όλους να παίζουν μαζί ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που έχουν επιλέξει. Θα μπορούσατε να πείτε ότι το crossplay διατηρεί ζωντανές τις φιλίες - υποθέτοντας ότι τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε εφαρμόζουν crossplay, δηλαδή. Για να αποφύγετε την εικασία από ό, τι μπορείτε ή πρέπει να παίξετε με τους φίλους σας στο Xbox, ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους τίτλους crossplay PC και Xbox που μπορείτε να απολαύσετε μαζί.

Deep Rock Galactic

Βασικά, το Deep Rock Galactic αφορά μια ομάδα νάνων χώρου που σκάβουν τρύπες σε διαφορετικούς πλανήτες. Ωστόσο, η διασκέδαση προέρχεται από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στο δρόμο. Σας περιμένουν εχθρικά σπήλαια και σήραγγες με επιθετικά εξωγήινα έντομα. Κάθε φορά που βουτάτε, πρέπει να συλλέγετε έναν συγκεκριμένο αριθμό πόρων και να ξεφύγετε με επιτυχία μετά.

Το Deep Rock Galactic επιτρέπει μέτρια ελευθερία στην επιλογή του στυλ παιχνιδιού σας ως Driller, Engineer, Gunner ή Scout. Το Deep Rock Galactic υποστηρίζει έως και τέσσερις παίκτες σε συνεργασία, και χάρη στην  λειτουργία crossplay, εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να παίξετε σε PC και Xbox One.

World War Z

Το World War Z βασίζεται στην επώνυμη ταινία και διαθέτει τα ίδια σμήνη ζόμπι. Σε αυτόν τον τίτλο δράσης τρίτου προσώπου, οι παίκτες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και αναλαμβάνουν διάφορες αποστολές γυρίζοντας το δρόμο τους μέσα από ορδές ζόμπι. Υπάρχει μια ιστορία που εξερευνά τους χαρακτήρες της ταινίας από διαφορετική οπτική γωνία.

Αλλά αν είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι το κύριο σημείο.Οι ζωντανοί νεκροί σε τεράστιες ποσότητες, αλλά το πιο σημαντικό, είναι εξαιρετικά ικανοποιητικοί στόχοι για εσάς και τους φίλους σας. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες χαρακτήρων και αναβαθμίσεις όπλων που κάνουν την εμπειρία σας λίγο πιο προσωπική και μοναδική. Τώρα που το World War Z έγινε crossplay με μία από τις πρόσφατες ενημερώσεις, είναι η ιδανική στιγμή για να σώσετε τον κόσμο.

State of Decay 2

Το State of Decay 2 είναι ένα άλλο παιχνίδι ζόμπι. Αλλά κάνει τα πράγματα πολύ διαφορετικά από τον World War Z. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης ανοιχτού κόσμου όπου αναζητάτε πόρους προσπαθώντας να χτίσετε ένα αυτόνομο καταφύγιο. Πρέπει επίσης να συγκεντρώσετε μια ομάδα επιζώντων που έχετε πάρει από όλη την άσχημη περιοχή γεμάτη ζόμπι και ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους που συναντάτε μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιβίωσης και απόλυτης αποτυχίας.

Με τις ενέργειές σας, μπορείτε να ανοικοδομήσετε την κοινωνία σε μικρότερη κλίμακα - όσο μπορεί να ξαναχτιστεί σε μια αποκάλυψη ζόμπι. Ακόμα καλύτερο είναι το πώς αλλάζουν τα πράγματα κάθε φορά που παίζετε. Καμία κοινότητα δεν θα είναι η ίδια δύο φορές και αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια crossplay για κατόχους PC και Xbox. Προφανώς, το State of Decay 2 είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό όταν παίζετε συνεργατικά με φίλους και το crossplay μεταξύ PC και Xbox σας δίνει περισσότερους φίλους με τους οποίους μπορείτε να σώσετε τον κόσμο. Και μην ξεχνάτε ότι η έκδοση Juggernaut κυκλοφόρησε μόλις ως δωρεάν ενημέρωση.

Sea of Thieves

Το Sea of ​​Thieves ενθαρρύνει τους παίκτες να εξερευνήσουν τον απέραντο, υδάτινο κόσμο μαζί σε ένα πλοίο. Αυτό είναι το σημείο - είναι η ζωή ενός πειρατή και όλα τα συναφή. Υπάρχουν νησιά για να ανακαλύψετε, λεία για να διεκδικήσετε, αντίπαλα σκάφη που ελέγχονται από παίκτες για επίθεση και μια τεράστια ιστορία που ξετυλίγεται σε πολλές περιπέτειας. Είναι ένα παιχνίδι που είναι τόσο όμορφο και διασκεδαστικό, ικανό να διασκεδάσει το πλήρωμά σας για ώρες.

Εκτός από διάφορες αποστολές και αποστολές και κερδίζοντας μετρητά και ανταμοιβές, μπορείτε να προσαρμόσετε τους χαρακτήρες και τα πλοία σας με μια σειρά από καλλυντικά, ρούχα και κατοικίδια . Εκτός από τη μηχανική PvP, υπάρχουν επίσης απειλές PvE που εκπροσωπούνται από μυστηριώδη πλάσματα, μαχητικούς σκελετούς, ακόμη και από Kraken. Υπάρχουν τόσα πολλά για να ζήσετε στο Sea of ​​Thieves και μπορείτε να το ζήσετε μαζί σε συνεδρίες crossplay τόσο στον υπολογιστή (συμπεριλαμβανομένου του Steam σύντομα) όσο και στο Xbox One.

Killer Instinct

Αυτό το Killer Instinct είναι τεχνικά μια επανεκκίνηση του κλασικού franchise. Ως εκ τούτου, κληρονομεί μια πλούσια ποικιλία μαχητών και μερικών από τους χαρακτηριστικούς μηχανικούς παιχνιδιού της σειράς, οι οποίοι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε κινηματογραφικούς συνδυασμούς. Και το ξεκινάει έως και 20, με δυναμικά στάδια, κινήσεις τελικής λήψης και έναν αριθμό ανταγωνιστικών τρόπων με τους οποίους μπορείτε να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας.

Οι χαρακτήρες είναι όλοι ειδικά ισορροπημένοι και μοναδικοί, οπότε μπορείτε να περιμένετε τουλάχιστον έναν μαχητή να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που προτιμάτε. Το σύστημα προόδου σας επιτρέπει να προσαρμόσετε βαθιά τους χαρακτήρες με επιπλέον κοστούμια και εξοπλισμό. Τα παιχνίδια μάχης είναι πάντα πιο διασκεδαστικά με περισσότερα άτομα να παίζουν και το Killer Instinct δεν διαφέρει. Με τόσα πολλά προσαρμόσιμα στυλ μάχης και άγρια ​​στάδια, είναι φυσικό να ταιριάζει με την καλύτερη λίστα παιχνιδιών cross-play για PC και Xbox.

Halo Wars 2

Το Halo Wars 2 είναι το μοναδικό παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο στη λίστα. Είναι μια καθαρή στρατηγική εμπειρία στο δημοφιλές επιστημονικό σύμπαν, συνδυάζοντας νέους χαρακτήρες και μάχες με κλασικά όπλα και gameplay. Οι εκδηλώσεις του παιχνιδιού ξεδιπλώθηκαν στην Κιβωτό, μια αρχαία εγκατάσταση που συμβαίνει επίσης να είναι το μεγαλύτερο πεδίο μάχης Halo κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας. Θα παλέψετε για να ξεπεράσετε τον κακό Atriox, έναν νέο κακοποιό στο σύμπαν του Halo, του οποίου οι minions τροποποίησαν τα κλασικά όπλα Halo για να εκτελέσουν με ασυνήθιστους τρόπους.

Αυτό που κάνει το Halo Wars 2 να ξεχωρίζει είναι πώς συνδυάζει είδη. Όπως και ο προκάτοχός του, το Halo Wars 2 συνδυάζει την τακτική του παιχνιδιού με τη στρατηγική σε πραγματικό χρόνο για μια εντελώς μοναδική εμπειρία. Μπορείτε να παλέψετε για να ελέγξετε αυτήν τη δελεαστική δύναμη σε πέντε λειτουργίες πολλαπλών παικτών, τόσο αυτές που λειτουργούν σε συνεργασία όσο και σε PvP, που είναι διαθέσιμες σε PC και Xbox One. Είτε είστε λάτρης του Halo ή λάτρης της στρατηγικής, το Halo Wars 2 είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια crossplay (και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής γενικά).

Gears 5

Το Gears 5 είναι το τελευταίο σημαντικό κεφάλαιο της σειράς Gears of War. Αφηγείται την ιστορία του ανθρώπινου συνασπισμού που αγωνίζεται απεγνωσμένα ενάντια στις ατελείωτες ορδές των εξωγηινων που είναι γνωστοί ως Swarm. 

Εκτός από την κύρια, σαρκική λειτουργία ιστορίας, υπάρχει μια πληθώρα σεναρίων PvP για πολλούς παίκτες, μερικές λειτουργίες συνεργασίας με συγκεκριμένα σύνολα κανόνων και ακόμη και τη δυνατότητα να παίξετε μέσω της campaign μαζί με φίλους, εάν δεν θέλετε να πάτε μόνος. Αυτές οι λειτουργίες για πολλούς παίκτες  του Gears 5 κάνουν  να ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια crossplay σε υπολογιστή και Xbox.

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved ξεκινά όπως κάθε άλλο παιχνίδι επιβίωσης εκεί έξω. Ανακτάτε τη συνείδησή σας σε ένα νησί για να μείνετε ζωντανοί χωρίς μέσα εκτός από τη δική σας επινοητικότητα. Στη συνέχεια αρχίζετε αργά να συλλέγετε υλικά, να δημιουργείτε πιο περίπλοκα αντικείμενα και εξοπλισμό και να δημιουργείτε μια βάση πλήρους κλίμακας για να προστατεύετε τα υπάρχοντά σας. Στη συνέχεια έρχεται το διασκεδαστικό μέρος.

Μετά από λίγο, αρχίζετε να εξημερώνετε δεινόσαυρους και άλλα προϊστορικά θηρία. Ωστόσο, δεν είναι κατοικίδια ζώα. Τους οπλίζετε με πανοπλία και όπλα υψηλής τεχνολογίας και φορτίζετε τις δυνάμεις σας σε συναρπαστικές μάχες ενάντια σε κυρίαρχα αρπακτικά του νησιού. Αν το κουράζει αυτό, μπορείτε να κάνετε και  επιδρομές εναντίον άλλων παικτών ή να τους καλέσετε να συμμετάσχουν στη φυλή σας και να επιβιώσετε μαζί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.