Το Deep Rock Galactic βγαίνει από την πρώιμη πρόσβαση στις 13 Μαΐου

Published on 30 April 2020 at 18:47

Αφού βρίσκεται σε εξέλιξη για περίπου τέσσερα χρόνια και μπήκε στην πρώιμη πρόσβαση τον Φεβρουάριο του 2018, το Deep Rock Galactic των Ghost Ship Games θα κυκλοφορήσει τελικά πλήρως. Θα είναι διαθέσιμο στα 29,99€ για υπολογιστή μέσω του Steam και του Microsoft Store, ενώ έρχεται επίσης στο Xbox One. 

Για πολλούς όμως, το Deep Rock Galactic βρίσκεται ήδη σε πολύ καλή κατάσταση. Ο τίτλος, ο οποίος βλέπει την εξόρυξη διαστήματος να συμπίπτει με τα γυρίσματα co-op, έχει λάβει τακτικές ενημερώσεις με τη μορφή νέων όπλων, αποστολών, καλλυντικών και περιεχομένου στο τέλος του παιχνιδιού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ghost Ship Games, Soren Lundgaard δήλωσε ότι, «Όταν ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε το Deep Rock Galactic πριν από τέσσερα χρόνια, κανένας από εμάς στη Ghost Ship Games δεν είχε φανταστεί το παιχνίδι όπως είναι σήμερα.

«Ενώ πολλά από τα βασικά χαρακτηριστικά έχουν εξελιχθεί και λειτουργεί όπως ελπίζαμε, υπάρχουν επίσης ολόκληρα τμήματα του παιχνιδιού που δεν ονειρευόμασταν και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κοινότητά μας. Η εστίασή μας ήταν πάντα πρώτος συνεργάτης, οπότε για να δημιουργήσουμε κάτι που πραγματικά απαιτεί ομαδική εργασία σημαίνει ότι χρειαζόμασταν συνεργασία με την κοινότητα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας για την υποστήριξη και τα σχόλιά τους μετά από τέσσερα χρόνια, είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε επίσημα. "

Είναι επίσης μια πολύ μεγάλη προσφορά για το Coffee Stain, το οποίο δημοσιεύει το παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που υπέγραψαν οι developer.Goat Simulator και Satisfactory. Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής Anton Westbergh, «Το ταξίδι από το close apha έως το λανσάρισμα ήταν απίστευτο και ήταν φανταστικό να βλέπεις μια τέτοια παθιασμένη κοινότητα να υποστηρίζει την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε ο συνεργάτης με την Ghost Ship Games, ένα στούντιο με μοναδική εστίαση και στρατηγική για συνεργασία σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και μια πραγματική προσέγγιση για πρώτη φορά στην κοινότητα. "

Το Deep Rock Galactic διαθέτει τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες για να καθαρίσει τα ορυχεία διαφορετικών πλανητών και να καταπολεμήσει τους θανατηφόρους εχθρούς. Τα καταστρεπτικά περιβάλλοντα προσθέτουν μια νέα συστροφή σε αυτό, επιτρέποντάς σας να κάνετε τα δικά σας μονοπάτια, αλλά επίσης παρουσιάζοντας τον κίνδυνο να αντιμετωπίσετε εξωγήινες ορδές. Αν και παίζεται καλύτερα με άλλους, μπορείτε ακόμα να ζήσετε το παιχνίδι σόλο. Για να πετύχετε, θα χρησιμοποιήσετε όπλα όπως πυροβόλα και πολλά άλλα.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Πηγη απο https://gamingbolt.com

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.