Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες in game εικόνες για το Halo 3 & Halo 3 ODST

Published on 3 May 2020 at 19:11

Halo:  Master Chief Collection μια σειρά  που απολαμβάνουν ευρέως οι οπαδοί της επιστημονικής φαντασίας και οι σκοπευτές πρώτου προσώπου. Ο αρχικός τίτλος Halo κυκλοφόρησε το 2001 και η σειρά Halo εξελίχθηκε φέρνοντας περισσότερους παίκτες καθώς συνεχίστηκε το franchise. Οι οπαδοί του franchise ήταν ενθουσιασμένοι όταν ανακοινώθηκε ότι το Master Chief Collection που περιλαμβάνει τα βασικά παιχνίδια μέχρι το Halo 4, καθώς και το ODST, ερχόταν στον υπολογιστή. 

Το franchise φημίζεται για τους μηχανισμούς του, την ιστορία του και το διαδικτυακό του παιχνίδι. Οι παίκτες περιμένουν νέα για την κυκλοφορία του Halo 2  και πολλοί ήταν ικανοποιημένοι με την είδηση ​​ότι το Halo: 2 ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε υπολογιστή. Τα στιγμιότυπα οθόνης των Halo 3 και ODST δείχνουν ότι η δουλειά στο 2 είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και οι θαυμαστές μπορούν να αρχίσουν να προσβλέπουν σε περισσότερους τίτλους.

Τα στιγμιότυπα οθόνης των Halo 3 και ODST αποτελούν μέρος μιας γενικής ενημέρωσης για το πώς εξελίσσονται τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της πανδημίας . Φαίνεται ότι η ομάδα εργάζεται στα παιχνίδια από το σπίτι και μοιράστηκαν πώς προχωρούν αυτή η διαδικασία με θετικό τρόπο. Ενώ η ανάρτηση δεν έμεινε πάρα πολύ στο επερχόμενο Halo 2 remaster, κατέληξε με φωτογραφίες από μελλοντικές κυκλοφορίες. Τα στιγμιότυπα οθόνης που βρίσκονται σε εξέλιξη δείχνουν γνωστές εικόνες όπως σε ένα warthog στο Halo 3, καθώς και μερικές πιο αχνές σκηνές από το ODST.

Halo 3

Halo 3: ODST

Η πρώτη κυκλοφορία στο Master Chief Collection έχει ληφθεί θετικά και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν τα άλλα remastered παιχνίδια συνεχίζουν αυτήν την τάση καθώς κυκλοφορούν. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι ότι το franchise Halo έχει ένα τεράστιο κοινό που θέλει να ξαναεπισκεφτεί τους κλασικούς τίτλους καθώς η προσδοκία βασίζεται στο πώς το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα επηρεάσει την επόμενη γενιά κονσολών.

Η προσδοκία έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει γύρω από το Halo: Infinite και πολλοί θα θέλουν να δουν πώς ταιριάζει το παιχνίδι με το φημισμένο franchise. Ενώ οι παίκτες περιμένουν έναν εντελώς νέο τίτλο, η σταδιακή κυκλοφορία του Master Chief Collection και το πρόσθετο περιεχόμενο που παρέχει θέλουμε να δούμε αν θα διασκεδάσουν τους θαυμαστές σε ένα δοκιμασμένο περιβάλλον.

Τα Halo 3, Halo 3: ODST και Halo 4 θα είναι τα τελικά παιχνίδια που θα προσθέσει η 343 Industries στο Halo: The Master Chief Collection για PC. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το μόνο παιχνίδι Halo που δεν θα είναι στον υπολογιστή είναι το Halo 5: Guardians. Η Microsoft δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν αυτό το παιχνίδι θα έρθει στον υπολογιστή. Ωστόσο, η Microsoft θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι Halo επόμενης γενιάς, το Halo Infinite, στον υπολογιστή την εορταστική περίοδο του 2020.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.