Το Serious Sam 4 κυκλοφορεί τον Αύγουστο του 2020 και φέρνει νέο τρέιλερ.

Published on 21 May 2020 at 08:11

Αισθάνομαι σαν να πέρασε μια αιωνιότητα από τότε που ανακοινώθηκε το Serious Sam 4: Planet Badass. Πριν από δύο χρόνια που ανακοινώθηκε, η Croteam ήταν ιδιαίτερα μυστική για το SS4. Εκτός από κάποιες διαρροές - πλάνα (που φαινόταν τρομερά παρεμπιπτόντως), δεν υπήρξε μεγάλη ενημέρωση  με αποτέλεσμα οι θαυμαστές να αμφισβητούν την κατάσταση του παιχνιδιού.

Σήμερα, ο εκδότης Devolver Digital και η Croteam κυκλοφόρησαν τελικά ένα άλλο κινηματογραφικό τρέιλερ με τίτλο Serious Sam 4.

Το τέλος του τρέιλερ αποκαλύπτει επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας που είναι η 20 Αυγούστου 2020, με τις πλατφόρμες να είναι STEAM και Google Stadia. Επίσης, φαίνεται ότι έχει αφαιρεθεί το Planet Badass με το παιχνίδι να ονομάζεται Serious Sam 4 τώρα.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε πολιορκία, καθώς η πλήρης δύναμη των ορδών του Mental εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, καταστρέφοντας ό, τι απομένει από έναν σπασμένο και χτυπημένο πολιτισμό. Η τελευταία εναπομένουσα αντίσταση στην εισβολή είναι η Δύναμη Άμυνας της Γης με επικεφαλής τον Sam “Serious” Stone και τη βαριά οπλισμένη ομάδα του από ακατάλληλους κομάντο.

Η Croteam επιστρέφει με ένα prequel υψηλής ισχύος στη σειρά Serious Sam που αυξάνει το χάος σε πρωτοφανή επίπεδα. Η κλασική φόρμουλα Serious Sam ανανεώνεται βάζοντας ένα ασταμάτητο οπλοστάσιο εναντίον ενός αδιανόητου αριθμού εχθρών που απαιτεί από τους παίκτες να κάνουν κύκλους και να ξεφύγουν από αδύνατες καταστάσεις.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.