Η ημερομηνία έναρξης της Beta Version του Microsoft Flight Simulator ορίστηκε για τα μέσα Ιουλίου.

Published on 21 May 2020 at 10:02

Η beta version του Microsoft Flight Simulator  θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου.

Το Microsoft Flight Simulator βρίσκεται σε aplha test από τα τέλη του 2019 και εξακολουθεί να έχει ένα χαλαρό παράθυρο έκδοσης 2020.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιες αλλαγές θα είναι διαθέσιμες για την έκδοση beta του παιχνιδιού / προσομοιωτή / αεροπλάνου. Η έκδοση alpha επιτρέπει ήδη στους παίκτες να ξεκινήσουν εναέρια ταξίδια σε διάφορα αεροπλάνα, σε μια αναλυτική αναπαράσταση της Γης που μεταδίδεται μέσω δορυφορικών εικόνων της Microsoft. Ναι, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα μπορείτε να δείτε το σπίτι σας από εκεί, ή εθνικά ορόσημα, ή τις απέραντες περιοχές της φύσης.

Μπορείτε ακόμη και να ενεργοποιήσετε τις καιρικές συνθήκες για να κάνετε τις πτήσεις σας όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές - ή να τις απενεργοποιήσετε εάν θέλετε μια βροχερή ή ηλιόλουστη διάθεση. Είναι ένα αξιοσημείωτο παιχνίδι είτε ξέρετε είτε όχι τη διαφορά μεταξύ ενός G58 και ενός DR400, και μπορεί να παιχτεί με ένα gamepad Xbox ή μια πλήρη εγκατάσταση HOTAS εάν προτιμάτε την εμπειρία σε βάθος προσομοιωτή πτήσης.

Θα είμαστε σε  αναμονή για να μάθουμε περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με την beta του Microsoft Flight Simulator , καθώς και πότε το παιχνίδι αναμένεται να λάβει μια πλήρη  κυκλοφορία σε υπολογιστή και Xbox.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.