Νέα πλάνα από το παιχνίδι Outriders

Published on 29 May 2020 at 13:37

Τα πρώτα πλάνα του παιχνιδιού Outriders, το RPG-shooter από την People Can Fly, αποκαλύφθηκε σήμερα και έδειξε drop-in co-op, δυνάμεις  του Pyromancer, πλάσματα, πληροφορίες για το σύστημα World Tier και μια ματιά στο συναρπαστικό περιβάλλον.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε έναν κόσμο sci-fi και είναι ένα shooter τρίτου προσώπου που διαθέτει ένα σύστημα προόδου και επιλογές προσαρμογής για τη δημιουργία μιας ποικιλίας κλάσεων.

«Κάνουμε το παιχνίδι που πάντα θέλαμε να παίξουμε. Η ομάδα στο PCF είναι όλοι παίκτες και αγαπάμε τα shooter.Τα Shooter (games)  βρίσκονται στο DNA μας και τα κατασκευάζουμε εδώ και δεκαετίες. Ταυτόχρονα, αγαπάμε και τα RPG », δήλωσε ο δημιουργικός σκηνοθέτης του παιχνιδιού Bartek Kmita.

«Πάντα θέλαμε να παίξουμε ένα βαθύ RPG, με μια επική ιστορία και την ευελιξία να δημιουργήσουμε πολλές ενδιαφέρουσες δημιουργίες χαρακτήρων, αλλά θέλαμε επίσης ένα βασισμένο σε δεξιότητες, προκλητικό και έντονο σύστημα μάχης σε πραγματικό χρόνο σε RPG . Όταν ήρθε η ευκαιρία να το δημιουργήσουμε οι ίδιοι, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. "

Δείτε το  βίντεο παρακάτω.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.