Το νέο επίσημο τρέιλερ F1 2020 παρουσιάζει το Hanoi Circuit

Published on 30 May 2020 at 07:05

Η Codemasters κυκλοφόρησε ένα νέο επίσημο τρέιλερ για το F1 2020, παρουσιάζοντας το δεύτερο νέο Circuit για το F1 2020. Έχοντας αποκαλύψει το Circuit Zandvoort νωρίτερα η ομάδα ανάπτυξης κατευθύνεται στο Βιετνάμ για το Hanoi Circuit.

Όπως διαβάζει το δελτίο τύπου, αυτή η τοποθεσία της πόλης συγχωνεύει τα χαρακτηριστικά ενός Circuit δρόμου με μια μόνιμη διάταξη πίστας. Ο γύρος, που καταγράφηκε από την ομάδα ανάπτυξης του F1 2020, χαρακτηρίζει τον Charles Leclerc του Scuderia Ferrari.

Το Hanoi Circuit έχει μήκος 5,613 χιλιόμετρα, διαθέτει 23 στροφές και εμπνέεται από εμβληματικά Circuit F1 όπως Suzuka, Monaco και Nürburgring. Σχεδιασμένο για δράση και προσπέραση με δύο απίστευτα μεγάλες ευθείες υπόσχεται να είναι ένα από τα ταχύτερα Circuit στο ημερολόγιο της F1. Με μια από τις μικρότερες λωρίδες pit, η οποία είναι στην τελική όσο και το πρώτη γωνιά η στρατηγική pit-stop θα μπορούσε να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην παραμονή μπροστά από τους αντιπάλους.

Ο Lee Mather, F1 Franchise Game Director της Codemasters, δήλωσε:

«Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε νέες εμπειρίες για τους παίκτες μας. Το Hanoi Circuit προσφέρει συγκινήσεις και προκλήσεις, με φόντο τον εκπληκτικό ορίζοντα της πόλης. Θα είναι επίσης μια αδρεναλίνη με υψηλές ταχύτητες, μεγάλες ευθείες και βαριές ζώνες πέδησης, αλλά θα τιμωρήσει όποιον δεν σέβεται τα τείχη. "

Ο Carsten Tilke, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνεργάτης της Tilke GmbH & Co. KG, πρόσθεσε:

Το Hanoi Circuit προσφέρει μια μοναδική διάταξη Circuit πόλης με πολλές δυνατότητες προσπέρασης και συνδυασμούς γωνιών υψηλής ταχύτητας. Η Codemasters έχει καταφέρει να δημιουργήσει εκ νέου το Hanoi Circuit και το κομμάτι θα προσφέρει μια νέα πρόκληση για όλους τους παίκτες. 

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.