Φρέσκα νέα για το Baldur’s Gate 3

Published on 31 May 2020 at 08:00

Larian Studios θέλει να μας φέρει ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία το Baldur's Gate 3. Το παιχνίδι θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει  χρησιμοποιώντας το όνομα μιας από τις πιο αγαπημένες σειρές western RPG όλων των εποχών. Αν και δεν έχουμε δει πολλά από αυτά, αυτό που έχουμε δει είναι πολλά υποσχόμενο και πρόκειται να δούμε πολλά περισσότερα.

Φαίνεται ότι θα μαθαίνουμε νέα για το παιχνίδι  καθ 'όλη τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όπως μπορείτε να δείτε από το επίσημο Twitter παρακάτω, λέει να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά όλο τον Ιούνιο, ξεκινώντας από τις 6. Αν θυμάστε 6  είναι το προγραμματισμένο ξεκίνημα της συλλογικής εκδήλωσης Guerilla. Αυτό θα δείξει πολλούς ανεξάρτητους τίτλους. Το Baldur's Gate 3 επιβεβαιώθηκε ήδη ότι είναι εκεί, αλλά φαίνεται ότι θα είναι μόνο η αρχή.

Το Baldur's Gate 3 έχει προγραμματιστεί να έρθει σε υπολογιστή και Stadia. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και η Larian Studios λέει ότι εξακολουθούν να στοχεύουν σε κυκλοφορία early access το 2020.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.