Έρχεται η νέα εφαρμογή Xbox Console Companion για Windows 10

Published on 4 June 2020 at 18:19

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά (και ενημερώνετε) την εφαρμογή Xbox Console Companion στον υπολογιστή σας Windows 10, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι εμφανίζει ένα νέο μήνυμα. Σας ζητά τώρα να κάνετε λήψη της "νέας εφαρμογής Xbox", η οποία λέγεται ότι αντικαθιστά το Xbox Console Companion.

"Ανακαλύψτε και κατεβάστε νέα παιχνίδια με το Xbox Game Pass, δείτε τι παίζουν οι φίλοι σας και συνομιλήστε μαζί τους σε υπολογιστή, κινητό και κονσόλα Xbox.

Η νέα εφαρμογή Xbox αντικαθιστά το Xbox Console Companion. Κατεβάστε το σήμερα. "

Η "νέα εφαρμογή Xbox" είχε προηγουμένως χρησιμοποιηθεί κυρίως για Xbox Game Pass για σκοπούς του υπολογιστή, Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε επίσης μια νέα ενημέρωση βασισμένη στο React Native framework πριν από λίγες ημέρες (η οποία ήταν προηγουμένως διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή), με αποτέλεσμα μια μικρότερη και ταχύτερη εφαρμογή και διεπαφή χρήστη.

Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν ορισμένες από τις μοναδικές δυνατότητες της εφαρμογής Console Companion, όπως console streaming, θα περάσουν στη νέα εφαρμογή Xbox. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft άρχισε να δοκιμάζει την υπηρεσία ροής παιχνιδιών Project xCloud για τα Windows 10  τον Μάρτιο  οπότε υποθέτουμε ότι θα είναι διαθέσιμη στο κοινό στο σχετικά εγγύς μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.