Οι φήμες για την μεταφορά του Bloodborne στα Pc εντείνονται μετά της τελευταίες διαρροές.

Published on 5 June 2020 at 14:30

Οι φήμες για το PC έχουν αυξηθεί αφού οι έμπιστοι του κλάδου έχουν αρχίσει να teasαρουν ξανά την έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστή.

Οι φήμες για το αποκλειστικό(;) του PS4 από την FromSoftware ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα μετά την εμφάνιση της έκδοσης του υπολογιστή στο Amazon France. Η Sony δήλωσε αργότερα ότι αυτή η καταχώριση ήταν ανακριβής. Ωστόσο, με το Horizon Zero Dawn και το Death Stranding να φθάνουν στον υπολογιστή, φαίνεται ότι και το Bloodborne που μοιάζει με Dark Souls  τελικά να έρχεται και στον υπολογιστή.

Αρχικά, ο streamer Sloth Mom έκανε tweet ότι το Bloodborne έρχεται πράγματι στον υπολογιστή.

Ο  Wario ανανέωσε αργότερα το tweet του Sloth Mom και έγραψε επίσης ότι οι θαυμαστές θα μπορούσαν είτε να παίξουν το παιχνίδι στον υπολογιστή μέσω του PS Now είτε να περιμένουν "λίγο περισσότερο", υπονοώντας ξανά μια κυκλοφορία στον υπολογιστή.

Τέλος, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, ο συντονιστής του ResetEra «Jawmuncher» υποστήριξε τις φήμες για το Bloodborne PC λέγοντας ότι έχει ακούσει και τον τίτλο που έρχεται στον υπολογιστή.

Όπως συμβαίνει με όλες τις φήμες, πάρτε τώρα τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη. Με τόσες αξιόπιστες πήγες που υποστηρίζουν αυτές τις "φήμες" φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου πριν η Sony ανακοίνωσε επίσημα το Bloodborne για υπολογιστή.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.