Αυτά τα παιχνίδια υποστηρίζουν τώρα Mods στο Xbox Game Pass για υπολογιστή

Published on 14 June 2020 at 08:16

Η Microsoft παρουσίασε ένα νέο άρθρο σχετικά με το Xbox Wire που περιγράφει λεπτομερώς τις βελτιώσεις που έχουν έρθει στην εφαρμογή Xbox (Beta) σε υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο βελτιωμένης και ταχύτερης εφαρμογής. Επιπλέον, εξήγησε επίσης πώς βελτιώθηκαν τα mods και διευκολύνθηκαν στην εφαρμογή για επιλεγμένα παιχνίδια.

Μπορείτε να δείτε ένα σε βάθος βίντεο σχετικά με αυτό παρακάτω, το οποίο μιλά για το πώς μπορείτε τώρα να αναγνωρίσετε παιχνίδια με υποστήριξη mod αναζητώντας τη σημείωση "αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει mods" στην κύρια σελίδα του.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον τα ακόλουθα πέντε παιχνίδια Xbox Game Pass υποστηρίζουν τη δυνατότητα:

  • DiRT Rally 2.0
  • Farming Simulator 17
  • FTL: Faster Than Light
  • MudRunner
  • State of Decay 2 Juggernaut Edition

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Παρόλο που δεν εμφανίζεται ακόμα στη σελίδα του παιχνιδιού, το MechWarrior 5: Mercenaries έχει επιβεβαιωθεί ότι υποστηρίζει mods μέσω του Xbox Game Pass και δύο τίτλοι πέρα ​​από το Game Pass - Into the Breach και Phantasy Star Online 2 - προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα για να ενεργοποιήσετε mods.

Εάν θέλετε να δείτε αυτή τη λειτουργία μόνοι σας, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε το  βίντεο για να δείτε μια σύντομη περιγραφή του τρόπου λειτουργίας όλων. Υποθέτουμε ότι πολλοί περισσότεροι τίτλοι θα λάβουν υποστήριξη mod με την πάροδο του χρόνου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.