Οι ταυτόχρονοι παίκτες του Sea Of Thieves στο Steam συνεχίζουν να αυξάνονται.

Published on 18 June 2020 at 13:28

Όταν το Sea of ​​Thieves έπλευσε στο Steam την περασμένη εβδομάδα, μπόρεσε να τραβήξει την προσοχή περισσότερων από 10.000 παικτών στην πλατφόρμα και την έφτασε στη λίστα με τους κορυφαίους πωλητές. Λοιπόν τώρα, λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αργότερα, καταφέρνει να φτάσει στο μέγιστο των 59.404 παικτών ταυτόχρονα. Για άλλη μια φορά, αυτό το καθιστά ένα από τα κορυφαία 100 παιχνίδια Steam, με βάση τον αριθμό των παικτών.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο χρήστης του Twitter και το YouTuber @BenjiSales παρακολουθούν τα στατιστικά του Sea of ​​Thieves Steam τις τελευταίες επτά ημέρες και σημειώνουν πώς το παιχνίδι σπάει το δικό του ταυτόχρονο ρεκόρ κάθε μέρα:

Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν περιλαμβάνει τους παίκτες σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες ή συστήματα - ή τους πειρατές που παίζουν το παιχνίδι δωρεάν στο Xbox Game Pass. 

Έτσι, για όποιον πίστευε ότι το Sea of ​​Thieves μπορεί να είναι νεκρό αυτό σίγουρα δεν ισχύει. Ενώ είναι ακόμα νωρίς, η απόφαση να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο Steam - όπως έκανε η Microsoft με διάφορους άλλους τίτλους Xbox Game Studios - φαίνεται να έχει ήδη αποδώσει. Και για άλλη μια φορά, οι χρήστες του Steam δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πληρώσουν για αυτήν την έκδοση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.