Άνοιξε η Beta για το Mortal Shell.

Published on 8 July 2020 at 06:34

Το Mortal Shell είναι μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του καλοκαιριού. Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show 2020, το Mortal Shell είναι ένα RPG δράσης που μοιάζει με Souls και τείνει στα πιο σκοτεινά στοιχεία φαντασίας των Dark Souls. Και τώρα οι λάτρεις του είδους μπορούν να δοκιμάσουν το Mortal Shell μόνοι τους, καθώς η έκδοση beta έχει διατεθεί σε όλους στον υπολογιστή.

Την περασμένη εβδομάδα, ο προγραμματιστής του Mortal Shell Cold Symmetry κυκλοφόρησε ένα closed access demo για το παιχνίδι της. Το demo είχε ως στόχο να δώσει στους παίκτες μια πρόκληση και να δει πόσο καλά  πήγαν τα πράγματα, αλλά η ζήτηση για το demo από τους οπαδούς των Souls έφτασε στην Cold Symmetry και η ομάδα αποφάσισε να κυκλοφορήσει το demo δωρεάν.

Για όσους θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση στο Mortal Shell, το beta demo περιλαμβάνει τμήματα δύο διαφορετικών περιοχών. Το Fallgrim Outskirts είναι ο πρώτος τομέας στον οποίο οι παίκτες θα βρεθούν μετά την ολοκλήρωση του εισαγωγικού κομματιού του παιχνιδιού. Η άλλη περιοχή ονομάζεται Abandoned Chamber, που είναι ένας κλειστοφοβικός τάφος που κρατά το πρώτο αφεντικό του παιχνιδιού.

Η Mortal Shell κυκλοφορεί μέσα στο 2020 σε PC, PS4 και Xbox One.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.