Το Microsoft Flight Simulator χρησιμοποιεί αρκετούς δίσκους για εγκατάσταση.

Published on 16 July 2020 at 15:32

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του, τα Xbox Game Studios και το Asobo Studio αποκάλυψαν ότι το Microsoft Flight Simulator θα έχει τυπικές, πολυτελείς και premium εκδόσεις όταν κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου. Ωστόσο, ανακοινώθηκε  ότι θα υπάρχουν δύο φυσικές εκδόσεις που η καθεμία θα περιλαμβάνει 10 δίσκους.

Η φυσική κυκλοφορία του Microsoft Flight Simulator στην Ευρώπη θα χειρίζεται η Aerosoft, ένας προγραμματιστής και εκδότης που εστιάζει κυρίως στα παιχνίδια προσομοίωσης στο σύνολό της. Ο Mathijs Kok της Aerosoft συζήτησε στο φόρουμ της Aerosoft τη Δευτέρα λέγοντας ότι θα ξεκινήσει να στέλνεται γύρω στις 21 Αυγούστου με τα dvd και τα έντυπα εγχειρίδια.

Ο Kok είπε ότι τα dvd θα περιλαμβάνουν: Ο κωδικός προσομοιωτή (κοινός το παιχνίδι) περίπου 90 GB περιεχομένου που απεικονίζει τον κόσμο και τα αεροσκάφη, προαιρετικό διαδικτυακό περιεχόμενο και αρχεία τρίτων. Αυτό το περιεχόμενο θα είναι "100 τοις εκατό το ίδιο" με τις ψηφιακές εκδόσεις, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε το τεράστιο μέγεθος αρχείου του Microsoft Flight Simulator μέσω του Διαδικτύου. Επιβεβαίωσε επίσης ότι τα σετ κουτιού θα συνοδεύονται από έναν κωδικό για να δώσουν στους παίκτες μια επιλογή αν θα προτιμούσαν να το κατεβάσουν ψηφιακά.

Την Τρίτη, η Aerosoft δημοσίευσε και τις δύο εκδόσεις των κουτιών για προ-αγορά. Η έκδοση "Standard" κοστίζει 61 €, ενώ το δεύτερο σετ είναι μια συνδυασμένη έκδοση "Premium Deluxe" που κοστίζει 113 €. Το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε όλες τις εκδόσεις είναι ανθεκτικό. με ζωντανή κίνηση, καιρό σε πραγματικό χρόνο και ζώα μεταξύ της κλίμακας της Γης. αλλά όσοι επιλέγουν να πάνε για την Premium (ψηφιακή) έκδοση του Microsoft Flight Simulator μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δέκα ακόμη αεροδρόμια και αεροσκάφη.

Το Microsoft Flight Simulator θα είναι διαθέσιμο για υπολογιστή στις 18 Αυγούστου, με την έκδοση του Xbox One να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Προγραμματιστής : Asobo Studio
Εκδότης : Xbox Game Studios
Πλατφόρμα :Microsoft Windows
                     Xbox One
Κυκλοφορία :13 Ιουλίου 2020 (προπαραγγελία)
                     18 Αυγούστου 2020 (Pc)


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.