Ίσως το God Of War να έρχεται στον υπολογιστή και νωρίτερα από όσο φανταζόμαστε (ΦΗΜΗ)

Published on 19 July 2020 at 17:27

Μερικοί  χρήστες του Xbox έχουν βγάλει φήμες ότι ο τίτλος God of War μπορεί να κυκλοφορήσει στον υπολογιστή. Αυτό έρχεται μετά από  την κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn σε υλικό υψηλότερης ισχύος (υπολογιστή),Να θυμηθούμε ότι έκανε τη μετάβαση από  PlayStation Exclusive στο σε υπολογιστή.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast ο δημιουργός Rand Al Thor συζήτησε με το Xbox Insider Jez Corden. Αργά στο podcast, αστειεύτηκε ότι ο Jez είχε εμπιστευτικές πληροφορίες, υπονοώντας ότι : "God of War on PC τον Αύγουστο;" Τα πρόσφατα tweets που αποκρίνονται στην αποκάλυψη του Horizon Zero Dawn στον υπολογιστή από το ζευγάρι αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν αυτό το «αστείο».

Ενώ αυτές οι φήμες προέρχονται από εμπιστευτικές πληροφορίες, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Sony ή τους προγραμματιστές του παιχνιδιού. Αυτό ακολουθεί την κυκλοφορία ενός αριθμού τίτλων για υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένου του Death Stranding που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Οι θαυμαστές ελπίζουν ότι αυτή η τάση θα δει το God of War να πάρει τελικά υψηλότερα Fps και ενδεχομένως ακόμη και ray tracing.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα η Guerilla Games αποκάλυψαν ότι ο αποκλειστικός τίτλος του PlayStation Horizon Zero Dawn θα κυκλοφορήσει στο Steam και το Epic Games Store τον Αύγουστο. Το τρέιλερ παρουσιάζει μερικά φανταστικά νέα γραφικά, καθώς και ομαλό παιχνίδι 60 fps. Αυτό ήρθε μετά από μήνες ψευδείς φήμες και εικασίες ότι ο τίτλος θα μεταφερόταν σε υπολογιστή, καθώς και η αποκάλυψη του επερχόμενου τίτλου Horizon Forbidden West που έρχεται στο PS5.

Το αν αυτές οι φήμες για το God of War είναι αληθινές, δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί αλλά με την πιθανή αποκάλυψη μιας συνέχειας του God of War για την επόμενη γενιά ίσως αυτή η κυκλοφορία θα έφερνε πολλές συζητήσεις για το παιχνίδι και θα ήταν καλό μάρκετινγκ για τη Sony. Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα δούμε στη συνέχεια από το Santa Monica Studio.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.