Το Microsoft Flight Simulator συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα νέα βίντεο!

Published on 30 July 2020 at 18:15

Ο πολυαναμενόμενος προσομοιωτής πτήσης της Microsoft έιχε κρατήσει μυστικό  σε μεγάλο βαθμό οτι αφορούσε την αποκάλυψη  λήψεων παιχνιδιού τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αλλά όλα αλλάζουν σήμερα!

Πολλές προεπισκοπήσεις και βίντεο έχουν πλέον απελευθερωθεί για τον τίτλο, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους πτήσης 90 λεπτών (πλήρης με αποτυχημένη προσγείωση) με ευγένεια του IGN στο παρακάτω βίντεο.

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα υπέροχα περιεχόμενα στο YouTube - παρακάτω, θα βρείτε μερικά βίντεο που πετούν πάνω από διάφορα διάσημα ορόσημα και μέσα σε καταιγίδες.

Επιπλέον, η Microsoft και η Asobo ανακοίνωσαν σήμερα ότι το Microsoft Flight Simulator θα είναι διαθέσιμο στο Steam για υπολογιστή όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου, με την προπαραγγελία να είναι διαθέσιμη . Το παιχνίδι λαμβάνει επίσης υποστήριξη TrackIR και VR σε υπολογιστή, με τον τελευταίο να φτάνει αργότερα φέτος εγκαίρως για την κυκλοφορία του HP Reverb G2.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, εξακολουθεί να μην υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xbox One ή / και το Xbox Series X, αν και ο Phil Spencer υπαινίχθηκε πρόσφατα ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο δρόμο της επόμενης γενιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.