Το Serious Sam 4 έρχεται τελικά την 24 Σεπτεμβρίου

Published on 8 August 2020 at 21:47

Αν νομίζατε ότι οι καθυστερήσεις είχαν περάσει, το Serious Sam 4 της Croteam τελικά καθυστερεί. Αρχικά το shooter γεμάτο δράση  προοριζόταν να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα αλλά τώρα  έρχεται υπολογιστή και Google Stadia στις 24 Σεπτεμβρίου. Τουλάχιστον ο προγραμματιστής υποσχέθηκε ότι αυτή η ημερομηνία κυκλοφορίας "είναι πραγματική".

Το Serious Sam 4 έρχεται ως prequel στα προηγούμενα παιχνίδια και βλέπει τη Γη να καταρρέει κάτω από τη δύναμη του Mental. Ευτυχώς, ο Sam "Serious" Stone και οι φίλοι του επέστρεψαν για να φέρουν ένα δικό τους χάος. Το gameplay διατηρεί το στυλ της σειράς καθώς οι παίκτες αντιμετωπίζουν εκατοντάδες εχθρούς ταυτόχρονα.

Μαζί με την επιστροφή κλασικών όπλων όπως τον εκτοξευτή αλυσοπρίονο και το κανόνι, το co-op επέστρεψε επίσης με υποστήριξη έως και τεσσάρων παικτών. Μαζί με της κλασικές αποστολές του campaign  μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει πλευρικές αναζητήσεις και σκληρότερες δυσκολίες με φίλους. Το Serious Sam 4 θα κυκλοφορήσει επίσης στο PS4 και το Xbox One το 2021!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.