Το νέο trailer του Cyberpunk 2077 μας δείχνει τα δόντια των νέων καρτών γραφικών της Nvidia

Published on 2 September 2020 at 16:45

Η Nvidia παρουσίασε πρόσφατα επίσημα την επόμενη γενιά GPU GeForce RTX τη σειρά RTX 30, που αποτελείται από τη ναυαρχίδα RTX 3080, την φθηνότερη εναλλακτική λύση σε αυτή την RTX 3070 και την πολύ πιο ακριβή αλλά εξαιρετικά εντυπωσιακή RTX 3090. Μέσα σε αυτές της ανακοινώσεις, είδαμε μερικά μεγάλα επερχόμενα παιχνίδια σε δράση να τρέχουν στις επερχόμενες GPU τους.

Το Cyberpunk 2077 υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Nvidia  με την υποστήριξή του Ray Tracing και σε πολλά άλλα, και σε ένα νέο τρέιλερ, η Nvidia αναδεικνύει το παιχνίδι που τρέχει στη σειρά GeForce RTX 30. Με υποστήριξη για  DLSS 2.0, το νέο Ampere ray tracing  νέας γενιάς της Nvidia και πολλά άλλα, το επερχόμενο RPG τhw CD Projekt RED φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό. Ένα άλλο παιχνίδι που πήρε πρόσφατα παρόμοιο τρέιλερ RTX ήταν το Watch Dogs: Legion.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί για το PS4, το Xbox One και το PC στις 19 Νοεμβρίου και αργότερα  για το Stadia. Οι εκδόσεις επόμενης γενιάς του παιχνιδιού θα έρθουν κάποια στιγμή το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.