Ένας χρήστης έκανε τα Joycons να δουλέψουν στο Xbox.Τα controllers ήταν πάντα τα περιφερειακά που έπαιρναν τη μεγαλύτερη σημασία από τους παίκτες ειδικά λόγω της επίδρασης που έχουν στην εμπειρία του κάθε παιχνιδιού. Κάθε χρήστης υπερασπίζεται ότι ένα συγκεκριμένο controller είναι καλύτερο για συγκεκριμένους τύπους παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τα Joycons. Άραγε πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα joycons στο Xbox σας;

Η κάθε απάντηση μπορεί να φανεί προφανής: κάτι παράλογο, αφού η Nintendo δεν θα κυκλοφόρησε ποτέ τον κώδικα των χειριστηρίων της για να τα κάνει συμβατά με άλλη κονσόλα. Ωστόσο, ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε πώς μπορεί να χρησιμοποιεί τα joycons στο Xbox και μέχρι στιγμής μόνο στο Just Dance.

Ο χρήστης με το όνομα redphx μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πώς είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τα joycons στο Xbox σας για να παίξετε το Just Dance 22. Ο ίδιος ο χρήστης δημιούργησε αυτό το εργαλείο, το οποίο κυκλοφόρησε μέσω του GitHub. Στον σύνδεσμο θα βρείτε τόσο το πρόγραμμα όσο και τις οδηγίες για το πώς να το κάνετε να λειτουργήσει αλλά οφείλουμε να σα πούμε ήδη προβλέπουμε ότι δεν είναι μια απλή διαδικασία.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι η λειτουργία αυτού του εργαλείου είναι φανταστική, αφού όπως μπορούμε να δούμε στο ίδιο το βίντεο Τώρα θα πρέπει να δούμε αν η Nintendo ή η Microsoft δεν αποφασίσουν να λάβουν μέτρα για το θέμα, καταρρίπτοντας αυτό το εργαλείο, όπως συνέβη στο παρελθόν με δημιουργίες παικτών που δεν είχαν εξουσιοδότηση από τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου.

64 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png