Ένα δημοφιλές παιχνίδι Konami μπορεί να έχει αποκτηθεί από το PlayStation.Η Konami είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο ως υπεύθυνη για τα franchise όπως το Metal Gear, το Silent Hill, το Castlevania και πολλά άλλα που δυστυχώς βρίσκονται σε μια στασιμότητα..

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι οπαδοί ζήτησαν μια νέα έκδοση του Silent Hill, ή απλά ένα νέο Castlevania και για ένα νέο Metal Gear remake από το πρώτο. Αλλά από ότι φαίνεται δυστυχώς η Konami δεν ενδιαφέρεται κάνοντας τους οπαδούς έξαλλους.

Νέες φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λέγοντας ότι αυτό το μήνα, η Sony θα διοργανώσει ένα νέο event το οποίο είναι πιθανό να είναι ένα State of play ή PlayStation Showcase. To event θα περιλαμβάνει τo πολυαναμενόμενo Hogwarts Legacy καθώς επίσης ανακοίνωση για την επιστροφή ενός γνωστού franchise.


Τώρα, με νέες πληροφορίες που μοιράστηκε ο χρήστης VGnewsinsider στο Twitter ένα «δημοφιλής» IP της Konami έχει αποκτηθεί από το PlayStation. Κλείνει λέγοντας ότι περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα.

Όπως κάθε φήμη είναι καλύτερα να μην ενθουσιαστείτε και να περιμένετε περισσότερες πληροφορίες από μια αξιόπιστη πηγή αλλά ούτως ή άλλως αν είναι αλήθεια, έθεσε ένα ενδιαφέρον ερώτημα στον αέρα. Ποια θα είναι αυτή η δημοφιλής IP; Metal Gear; Silent Hill; Ίσως δεν είναι ένα παιχνίδι "νέο/ συνέχεια" αλλά θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι μπορεί να είναι ένα ριμέικ όπως του Demon's Souls που έγινε από την Bluepoint Games.80 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png