Ένα μεγάλο αποκλειστικό του Playstation θα μπορούσε να έρθει στον υπολογιστή.Τις τελευταίες ημέρες, το αγαπημένο Bloodborne έχει επιστρέψει στο προσκήνιο αφού ο δημοσιογράφος και insider Jeff Grubb ανέφερε νέες πληροφορίες σχετικά με το υποτιθέμενο remaster του παιχνιδιού. Ο Jeff Grubb δήλωσε ότι ο μόνος προγραμματιστής που μπορεί να συνεργαστεί με το Bloodborne είναι η ίδια η FromSoftware, ωστόσο, φαίνεται ότι τέτοιες πληροφορίες μπορεί να είναι εσφαλμένες. Αξίζει να θυμηθούμε ότι κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Bloodborne, η FromSoftware δεν λειτουργούσε μόνη της και είχε υποστήριξη από το Japan Studio, ένα πρώην στούντιο της Sony που δυστυχώς έχει κλείσει.Τώρα, οι νέες λεπτομέρειες θα μπορούσαν ακόμα να είναι ένα φως στο τέλος του τούνελ για όσους περιμένουν την έκδοση για υπολογιστή ή 60 FPS στο PlayStation 5. Χρήστης του Twitter γνωστός ως "Lance McDonald", διάσημος για την κοινή χρήση πληροφοριών σχετικά με το Bloodborne και ακόμη και για το patch του παιχνιδιού για να τρέχει στα 60 FPS, σχολίασε την κατάσταση του παιχνιδιού. Σε μια ανάρτησή του, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τεχνικά εμπόδια για το Bloodborne και για ένα Port σε Pc ή για κάποιο PlayStation 5 remaster και η Sony μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή χωρίς υποστήριξη από την FromSoftware.


Συμπληρωματικά, ο Lance McDonald θυμάται ότι για να γίνει την αλλαγή παιχνιδιού στα 60 FPS, απλώς αλλάζει δύο γραμμές στον κώδικα του παιχνιδιού καθώς και το Japan Studio είχε μια έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστή. Επομένως είναι πολύ πιθανό η Sony να έχει ακόμα αυτήν την έκδοση.


Ο Lance McDonald είναι αρκετά αξιόπιστος όταν πρόκειται για το Bloodborne, οπότε αν το παιχνίδι δεν έχει έκδοση για PC ή για PS5, όλα δείχνουν ότι ήταν απόφαση της ίδιας της Sony. Είναι κρίμα γιατί ξέχασε το παιχνίδι (εάν το ξέχασε) και εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο μυστήριο για το μέλλον του τίτλου.44 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png