Ένα μυστηριώδες παιχνίδι της Bethesda που ονομάζεται Spyteam διέρρευσε.Το 2020 είδαμε την αγορά της ZeniMax Media από τη Microsoft, προσθέτοντας έτσι στα Xbox Game Studios μερικά από τα πιο επιτυχημένα δημιουργικά στούντιο του κλάδου, όπως στούντιο παιχνιδιών Bethesda, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog και Roundhouse Studios. Αν και, από εκείνη τη στιγμή μέχρι τώρα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια bethesda που έχουν ανακοινωθεί και που μας έχουν ενθουσιάσει όλους.

Αφαιρώντας το Deathloop, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation και αναμένεται να φτάσει στο Xbox το 2023, έχουμε μεγάλους τίτλους Bethesda όπως Indiana Jones, Starfield, The Elder Scrolls VI, GhostWire Tokyo, Redfall οι οποίοι θα φτάσουν τα επόμενα χρόνια. Αλλά αυτό δεν είναι όλο αφού εκτός από φημολογούμενους τίτλους όπως το Fallout 5, πριν από λίγες ώρες ένα μυστηριώδες παιχνίδι από την Bethesda που ονομάζεται Spyteam είχε διαρρεύσει..

Το Spyteam είναι ένα όνομα που πέρασε απαρατήρητο σε μια κατάθεση εμπορικών σημάτων το 2018, που ανήκει στη μητρική εταιρεία της Bethesda, Zenimax. Αλλά τώρα, όπως ανακάλυψε ο χρήστης Skullzi μέσω Twitter, νωρίτερα φέτος η Bethesda δημιούργησε ένα νέο εμπορικό σήμα για το μυστηριώδες παιχνίδι της. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ανακοινωθεί σύντομα αλλά τουλάχιστον υποδηλώνει ότι η Spyteam είναι ενεργή και θα έρθει κάποια στιγμή.58 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png