Ένα νέο στούντιο ίσως έχει ενταχθεί στην ανάπτυξη του Perfect Dark.Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες σχετικά με την The Initiative και την ανάπτυξη του Perfect Dark δεν έχουν σταματήσει να συμβαίνουν, πρώτα με την ανακοίνωση της αποχώρησης του διευθυντή του παιχνιδιού, Dan Neuburger, και αργότερα με την επιβεβαίωση ότι περισσότερα από 12 μέλη του στούντιο έχουν εγκαταλείψει την ανάπτυξη του παιχνιδιού τον τελευταίο χρόνο.

Προφανώς, όλα αυτά θα έκαναν την ανάπτυξη του παιχνιδιού να περάσει από περίπλοκες στιγμές, φτάνοντας ακόμη και σε επανεκκίνηση του τίτλου, όντας πολύ απαραίτητη η υποστήριξη της Crystal Dynamics. Επιπλέον, φαίνεται ότι ένα νέο στούντιο ίσως έχει ενταχθεί στην ανάπτυξη του Perfect Dark: η Certain Affinity.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Jez Corden, μέλος του Windows Central, όπως μοιράζεται ο χρήστης Idle Sloth μέσω της δημοσίευσης που μπορούμε να δούμε παρακάτω. Με αυτόν τον τρόπο η Certain Affinity θα βοηθήσει σε δύο έργα για το Xbox ταυτόχρονα. Για όσους δεν γνωρίζουν τι εννοούμε, πριν από μερικές εβδομάδες αποκαλύφθηκε ότι το αμερικανικό στούντιο θα έκανε μια νέα IP με τη Microsoft πολύ παρόμοια με το Monster Hunter.

Επιπλέον, ο Corden όχι μόνο ισχυρίστηκε ότι αυτό το νέο στούντιο έχει προσθέσει στην ανάπτυξη του Perfect Dark, αλλά έχει επίσης εξασφαλίσει ότι θα είχαν εισαχθεί νέα στοιχεία στον τίτλο, όπως η δυνατότητα χρήσης βαλλίστρας.

Όπως και να έχει, προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τη Microsoft ή την Certain Affinity ότι το στούντιο εργάζεται στο Perfect Dark, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε αν οι πληροφορίες που προσφέρει ο Corden είναι πραγματικές ή όχι.27 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png