Ένα συγκριτικό της απόδοσης του Elden Ring στην προηγούμενη γενιά κόνσολών.Μετά από μια αναμονή που έγινε πολύ μεγάλη για κάποιους το Elden Ring έφτασε τελικά στις διάφορες πλατφόρμες, το νέο έργο του δημιουργού του Dark souls που επιστρέφει με ένα νέο RPG ανοιχτού κόσμου για να βελτιωθεί με κάθε τρόπο στα προηγούμενα έργα του.

Ο τίτλος είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά η From Software έδωσε μια μικρή καθυστέρηση για το μήνα Φεβρουάριο κάτι που άξιζε τον κόπο, καθώς αυτό το παιχνίδι είναι μια πραγματική τρέλα, έχοντας μια άνευ προηγουμένου επιτυχία και αφήνοντας πίσω τις προηγούμενες κυκλοφορίες του στούντιο.

Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες, τόσο παλιάς όσο και νέας γενιάς, έτσι ώστε όσοι εξακολουθούν να έχουν Xbox One να μπορούν να απολαύσουν αυτό το νέο έργο των δημιουργών του dark souls και που είχε τη συνεργασία του συγγραφέα του Game of Thrones για να αναπτύξει τον κόσμο και την ιστορία του.

Και παρόλο που φαίνεται ότι το Elden Ring έχει μεγάλη προβολή στη νέα γενιά παρακάτω παραθέτουμε μια ανάλυση που δημοσιεύθηκε στο YouTube σχετικά με την απόδοση του τίτλου στην έκδοση του One και. One X. Είναι αξιοσημείωτο να πούμε ότι αυτά ήδη υπολείπονται κάπως όταν πρόκειται για τα νέα παιχνίδια που βγαίνουν αυτή τη στιγμή και εξακολουθούν να είναι playable επειδή είναι δυνατόν να διατηρηθούν στα 30 fps με σταθερό τρόπο αν και στο One S ορισμένα drops είναι αισθητά σε ορισμένες ανοικτές περιοχές.96 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png