Έρχεται το Scorn ένα μήνα νωρίτερα;


Ένας από τους τίτλους που περιμένουμε με ανυπομονησία σε αυτή την τελική ευθεία της χρονιάς είναι το Scorn. Το παιχνίδι, του οποίου η ιδιαίτερη αισθητική βασίζεται στο δημιουργικό σύμπαν που δημιούργησε ο HR Giger που θυμίζει έντονα τα πλάσματα του Alien. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι για τις 21 Οκτωβρίου η οποία είναι πολύ κοντά αλλά μπορεί να έχουμε και εκπλήξεις.Τους τελευταίους μήνες είδαμε πώς μερικοί insiders έχουν κάνει αποκαλύψεις με 100% επιτυχία και σε αυτή την περίπτωση έχουμε έναν που σχετίζεται άμεσα με τον The Snitch (@Insider_wtf), τον οποίο πρόσφατα περιγράψαμε ως "the insider infallible". Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να κάνουμε το ίδιο με αυτό, αλλά να θυμηθούμε οτι το προφίλ @TheRealInsider είχε δώσει ακόμη μια ασυνήθιστη λεπτομέρεια για το Assassin's Creed που ανακοινώθηκε στο Ubi Forward λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή του.


Δεν είναι μια τυπική κίνηση στη βιομηχανία, καθώς τα στούντιο κοιτούν πάντα ευνοϊκά μέχρι την τελευταία στιγμή για την απροβλημάτιστή κυκλοφορία του. Ο κύριος λόγος είναι ίσως η άμεση κυκλοφορία του στο Xbox Game Pass και η σύμπτωση τον Οκτώβριο της ίδιας εβδομάδας με δύο εξαιρετικούς διεκδικητές: το νέο A Plague Tale: Requiem και το Persona 5: Royal.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω tweet, δεν υπάρχει άλλη πιθανή ερμηνεία από αυτή που φαίνεται. Το Scorn ίσως έρθει στις 21 Σεπτεμβρίου αλλά και πάλι εάν δεν ισχύσει αυτό δεν στεναχωρηθούμε απλά θα μείνουμε με τον τίτλο προεγκατεστημένο.73 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png