Έτσι τρέχει το Forza Horizon 5 στο Steam Deck.Το Halo Infinite και το Forza Horizon 5, μεταξύ άλλων, ήταν οι υπέροχες κυκλοφορίες που έφτασαν με στυλ το 2021 όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια οπότε δεν μπορούμε παρά να ενθουσιαστούμε και με τα υπόλοιπα έργα από όλο τον κλάδο, ειδικά αυτά που πραγματοποιούνται από τα Xbox Game Studios τα οποία θα δουν το φως τους επόμενους μήνες, βάζοντας το Starfield ως το καλύτερο σημερινό παράδειγμα.

Ενώ περιμένουμε νέα για το τι θα έρθει απο παιχνίδια το 2022 σήμερα μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε τους τίτλους που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, αφού τους επόμενους μήνες είδαμε την προσθήκη νέου περιεχομένου μέσω ενημερώσεων.

Κάτι που έχουμε συνηθίσει εδώ και καιρό είναι ότι η Microsoft λανσάρει τα παιχνίδια της σε μια σειρά από πλατφόρμες όπως κονσόλες, υπολογιστές και τώρα και η δυνατότητα αναπαραγωγής τους μέσω cloud με το Xbox Cloud Gaming.

Τώρα όμως έχουμε μια άλλη πλατφόρμα στην οποία προστίθενται τα παιχνίδια των Xbox Game Studios όπου είναι η νέα φορητή "κονσόλα" γνωστή ως Steam Deck και στην οποία μπορούμε ήδη να παίξουμε Forza Horizon 5. Αν και ο τίτλος δεν έχει βελτιστοποιηθεί σωστά για να λειτουργεί στο Steam Deck κάτι που μπορούμε να δούμε στο νέο βίντεο του καναλιού ElAnalistaDeBits. Ο γνωστός αναλυτής μας δείχνει την εμφάνιση και την απόδοση της τελευταίας δημιουργίας απο την PlayGround Games σε αυτό το νέο μηχάνημα, έχοντας ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα κάτι που σίγουρα θα βελτιωθεί μόλις το παιχνίδι είναι έτοιμο να λειτουργεί 100% σε αυτόν τον φορητό "υπολογιστή".

Το Forza Horizon 5 δεν είναι ακόμα από τα παιχνίδια της Microsoft που έχουν προσαρμοστεί σωστά για το Steam Deck, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει ήδη μια καλή χούφτα διαθέσιμη σε αυτή την φορητή πλατφόρμα δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να λάβουμε βελτιστοποίηση .


33 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png