Έχουμε μια νέα κονσόλα XboX η κάποιο νέο περιφερειακό;


Παρόλο που έχουμε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του Xbox Series X|S, υπάρχει ήδη μια διαρροή που περιλαμβάνει μια νέα κονσόλα Xbox . Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και οι δύο κονσόλες της επόμενης γενιάς έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων των ρεκόρ πωλήσεων που κατείχαν προηγούμενες κονσόλες Xbox, ακόμη και τώρα, και οι δύο κονσόλες δυσκολεύονται να παραμείνουν σε απόθεμα λόγω της μεγάλης ζήτησης. Συνολικά, σύμφωνα με αυτή τη διαρροή η Microsoft ίσως εργάζεται σε μια νέα κονσόλα Xbox ή κάτι παρόμοιο.

Όπως και με τις προηγούμενες γενιές κόνσολών έτσι και σε αυτή οι εταιρείες θέλουν να κυκλοφορούν νέες ανανεωμένες κονσόλες (με μικρές διαφορές) και φυσικά το Xbox δεν αποτελεί εξαίρεση. Μετά την κυκλοφορία του Xbox One, η Microsoft κυκλοφόρησε στη συνέχεια βελτιωμένες εκδόσεις του ίδιου με τη μορφή των Xbox One X και Xbox One S.


Θα υπάρξει νέα κονσόλα Xbox;

Στο Twitter ένας χρήστης με το όνομα Tero Alhonen εντόπισε μια νέα λέξη-κλειδί για ένα επερχόμενο Xbox με την κωδική ονομασία Xbox Keystone. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι το Xbox έχει χρησιμοποιήσει κωδικούς ονόματα στο παρελθόν για να κρύψει την ταυτότητα μιας νέας κονσόλας Xbox. Κατά τη διάρκεια της E3 2019 το Xbox ανακοίνωσε το Project Scarlett που είναι πλέον το Xbox Series X.

Προς το παρόν είναι αδύνατο να πούμε τι μπορεί να σημαίνει το Xbox Keystone . Λαμβάνοντας υπόψη πόσο πρόσφατα κυκλοφόρησε το Xbox Series X|S, είναι απίθανο να πρόκειται για μια εντελώς νέα κονσόλα Xbox. Πρόκειται πιθανότατα για μια νέα νέα έκδοση του Xbox Series X, παρόμοια με τα προαναφερθέντα Xbox One X και Xbox One S. Ή ίσως πρόκειται για κάποιο VR; Ο χρόνος θα δείξει.

249 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png