Ίσως δούμε το πρώτο Gameplay από το Perfect Dark στην E3 2022.


Το Perfect Dark, η επανεκκίνηση του κλασικού τίτλου της Rare από την The Initiative με τη βοήθεια της Crystal Dynamics, είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα παιχνίδια των Xbox Game Studios που έρχονται σύντομα. Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα από τους οπαδούς αν και το μόνο που έχουν δείξει είναι ένα τρέιλερ teaser του παιχνιδιού. Μέχρι σήμερα πολύ λίγα είναι γνωστά πέρα από αυτό ότι θα είναι ένα shooter πρώτου προσώπου. Όσο για το πότε θα μπορέσουμε να δούμε το πρώτο gameplay του Perfect Dark φαίνεται ότι η απάντηση είναι στην E3 2022.

Τουλάχιστον, αυτό διαβεβαιώνει ο δημοσιογράφος Jeff Grubb, ο οποίος έχει συμμετάσχει στην τελευταία εκπομπή του podcast Xbox Era. Σχολιάζοντας για την (πιθανή διεξαγωγή) E3 2022, ο Grubb στοιχηματίζει ότι το Xbox θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια όπως το Starfield, Το Redfall, τα οποία είναι τα παιχνίδια που θα ήταν πιο κοντά σε κυκλοφορία όπως επίσης και το Forza Motorsport. Όσο για άλλα παιχνίδια που θα μπορούσαν να φτάσουν το 2023 ή το 2024, ο Grubb προτείνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε το πρώτο Gameplay του Perfect Dark στην E3 2022.

Φυσικά, αυτές οι πληροφορίες δεν είναι καθόλου επίσημες, αλλά είναι αρκετά λογικές. Από τα τρέχοντα παιχνίδια των Xbox Game Studios, το Perfect Dark μπορεί να είναι ένα από τα πιο προηγμένα. Το Fable δεν έχεi εισέλθει σε πλήρη ανάπτυξη μέχρι πρόσφατα και του Everwild που περνάει δύσκολα ανέφερε επίσης ο Grubb πριν από λίγο καιρό. Προφανώς, από την πρώτη παρτίδα παιχνιδιών (Forza Motorsport και Avowed) τα οποία είχαν ανακοινώθηκαν με τα Xbox Series X|S μπορεί επίσης να τα δούμε στην έκθεση.

Ένα άλλο πράγμα που μένει να δούμε είναι αν εκτός από τα ήδη γνωστά παιχνίδια τα άλλα έργα που είναι σε εξέλιξη και έχουν διαρρεύσει τους τελευταίους μήνες θα ανακοινωθούν.22 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png