Ίσως μάθαμε ημερομηνία κυκλοφορίας του Project Belfry.Στα τέλη του περασμένου έτους, αρκετοί αξιόπιστοι και γνωστοί δημοσιογράφοι και insiders διέρρευσαν την ύπαρξη αρκετών έργων που θα είναι αποκλειστικά για το Xbox και τα οποία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Η λίστα είναι η πιο ενδιαφέρουσα, καθώς είναι πολύ διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ τους: Project Shaolin, Project Dragon, Project Pentiment and Project Belfry. Αυτός ο τελευταίος τίτλος είναι ο πρωταγωνιστής του σήμερα, αφού χάρη σε έναν γνωστό insider, τώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Project Belfry ίσως έχει αποκαλυφθεί..


Πριν από λίγους μήνες σχολιάστηκε ότι το Project Belfry και το Pentiment θα έφταναν αποκλειστικά στο Xbox καθ' 'όλη τη διάρκεια του 2022, αλλά ο γνωστός Klobrille (μέσω του Idle Sloth) ήρθε για να αποκαλύψει ποια θα ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του Project Belfry. Ενώ αυτό το νέο αποκλειστικό του Xbox δεν ανακοινώθηκε και υποτίθεται ότι αναπτύσσετε από τους δημιουργούς του The Banner Saga, θα φτάσει το πρώτο εξάμηνο του 2023. Αυτό θα είχε νόημα καθώς δεν γνωρίζαμε τίποτα επίσημα ακόμα, αν και ελπίζουμε να μπορέσουμε να μάθουμε στη φημολογούμενη εκδήλωση του xbox τον Απρίλιο ή στην E3 2022.


Χωρίς αμφιβολία τα επερχόμενα events από το Xbox μπορεί να είναι τρελά καθώς υπάρχουν πολλά ανακοινωμένα και αιφνιδιαστικά έργα που πρόκειται να έρθουν καθ' 'όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους και στο επόμενο, από τα οποία αναμένονται μεγάλες καινοτομίες.

102 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png