Ίσως μάθαμε την πιθανή περίοδο κυκλοφορίας του Avowed.


Ο Jez Corden είναι μια πηγή που έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αξιόπιστη, οπότε είναι πάντα καλό να ακούς τι έχει να πει. Φαίνεται ότι ο Corden είναι πεπεισμένος ότι το Avowed, το πολυαναμενόμενο RPG παιχνίδι της Obsidian Entertainment, θα κυκλοφορήσει το πρώτο ή το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Ο Corden, γνωστός για τις πληροφορίες του σε ότι αφορά για τη Microsoft αναφέρθηκε στο θέμα στο τελευταίο επεισόδιο του World of Gaming στο κανάλι του Boxenberger στο YouTube, μιλώντας για τα σχέδια της Microsoft για τους επόμενους μήνες.

Ο Corden δεν έχει αποκαλύψει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον Avowed, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πληροφορίες από εσωτερικές πηγές αποδεικνύοντας έτσι ότι έχει κάποιες ενδιαφέρουσες συνδέσεις είναι πιθανό ότι η υποδεικνυόμενη περίοδος κυκλοφορίας δεν είναι αποτέλεσμα τύχης αλλά φημών που προέρχονται από το στούντιο ανάπτυξης. Ωστόσο, είναι σωστό να τα παίρνετε όλα με τη δέουσα προσοχή περιμένοντας επίσημες ανακοινώσεις που θα αφορούν τον τίτλο.

Το Avowed είναι ένα φανταστικό παιχνίδι RPG που ανακοινώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια για το οποίο τίποτα άλλο δεν έχει ακουστεί επίσημα. Πολλοί το περιμένουν καθώς είναι η επιστροφή της Obsidian σε μια μεγαλύτερη παραγωγή υπό την αιγίδα της Microsoft. Ταυτόχρονα, το στούντιο αναπτύσσει το The Outer Worlds 2 και ένα μυστηριώδες παιχνίδι RPG σε σκηνοθεσία Josh Sawyer. Επιβεβαίωσε επίσης ότι το Grounded θα κυκλοφορήσει το 2022.

1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png