Ανακοινώθηκε νέα προσθήκη για το Game Pass.Το Xbox Game Pass είναι η καλύτερη υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών που μπορούμε να βρούμε αυτήν τη στιγμή στην αγορά, η οποία μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε μια μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που αυξάνεται κάθε μήνα με νέες προσθήκες. Τα νέα παιχνίδια που έρχονται στο Xbox Game Pass επιβεβαιώνονται από τη Microsoft στην αρχή και στα μέσα κάθε μήνα, αλλά καθώς περνούν οι εβδομάδες, ορισμένοι προγραμματιστές μας εκπλήσσουν ανακοινώνοντας την κυκλοφορία των επιβεβαιωμένων παιχνιδιών τους για game pass.


Καθώς δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, για άλλη μια φορά ανακοινώθηκε ένα νέο παιχνίδι για το Xbox Game Pass μέσω τρέιλερ, που αυτή τη φορά είναι το Loot River. Ο νέος τίτλος που αναπτύχθηκε από το straka.studio, βασίζεται σε μια σειρά από λαβύρινθους που δημιουργούνται από διαδικασίες. Δηλαδή στο Loot River θα έχουμε dungeon action όπου θα πρέπει να συνδυάσουμε έντονη μάχη σε πραγματικό χρόνο και σκοτεινά σενάρια φαντασίας.

Οπλισμένοι με τη δύναμη του Relic, οι παίκτες θα μπορούν να μετακινήσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, γλιστρώντας σε ερείπια μαζί για να τα συγκεντρώσουν σε μια σειρά από τετράγωνα παζλ. Καθώς οι παίκτες βυθίζονται σε αυτές τις ατελείωτες κατακόμβες, θα συναντήσουν θηρία, χαμένους ταξιδιώτες και bosses. Αυτές οι σπηλιές κρύβουν έναν πλούτο νέων όπλων και εξοπλισμού που περιμένουν να ανακαλυφθούν.
264 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png