Ανακοινώθηκε νέο ID@Xbox Showcase

to


Από το περασμένο καλοκαίρι, το Xbox δεν έχει διοργανώσει κάποιο event για να μας φέρει κάποια νέα σχετικά με Indie παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες, καθώς σήμερα μπορέσαμε να γνωρίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ένα ID@Xbox δείχνοντας μερικά από τα ανεξάρτητα παιχνίδια που θα έρθουν στο Xbox το μέλλον.

Αυτό ανακοινώθηκε από τα "παιδιά" στο Redmond μέσω μιας δημοσίευσης στο Xbox Wire, όπου επιβεβαίωσαν ότι ένα ID@Xbox Showcase θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου μέσω του επίσημου καναλιού Xbox Twitch, προσφέροντας νέα σχετικά με τα παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί και δείχνοντας επίσης νέους τίτλους.

Όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα που χρησιμοποιείται για την επικεφαλίδα της είδησης ότι το Xbox ανακοίνωσε ένα νέα ID@Xbox Showcase όπου η εταιρεία θα προσφέρει νέα για παιχνίδια όπως το Tunic, There is no Light, Trek to Yomi, μεταξύ πολλών άλλων παιχνιδιών που θα εμφανιστούν στην εκδήλωση.

Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα υπάρξουν νέα, νέο τρέιλερ και gameplay των Finji και Withethorn, καθώς και το νέο παιχνίδι από τον νέο εκδότη iam8bit. Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ακούσουν τα τελευταία νέα από την ομάδα που εργάζεται στο Shredders, Roblox.94 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png