Αποκαλύφθηκαν νέες εικόνες του Assassin's Creed Mirage καθώς και η συλλεκτική του έκδοση.Χθες παρακολουθήσαμε το Ubisoft Forward, όπου μάθαμε για το μέλλον του έπος του Assassin's Creed, μεταξύ άλλων franchise. Ευτυχώς για όλους τους θαυμαστές του Assassin's Creed, το νέο Mirage αποκαλύφθηκε, παίρνοντάς τον νεαρό Basim στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης. Έχουν επίσης αποκαλυφθεί δύο νέες δόσεις, ένα RPG που βρίσκεται στην Ιαπωνία, το οποίο είναι γνωστό στο Project Red, και το Project Hexe, που θα είναι και τα δύο μέσα στο Infinity, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι παιχνίδι, αλλά ένα είδος HUB.Το τρέιλερ του Assassin's Creed Mirage μας άφησε μια τεράστια επιθυμία να μπορέσουμε να το απολαύσουμε το συντομότερο δυνατό αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες για να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του κάποια στιγμή το 2023. Έτσι τώρα, ενώ εμείς περιμένετε για νέες λεπτομέρειες και το αναμενόμενο gameplay, το Ubisoft Store αποκάλυψε νέες και απίστευτες εικόνες του Assassin's Creed Mirage.


Ως μέρος αυτής της ανακοίνωσης, αποκάλυψε επίσης την Συλλεκτική Έκδοση του παιχνιδιού. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία αυτή τη στιγμή από το κατάστημα της Ubisoft μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Δείτε τι θα λάβετε σε αυτήν την πολύ ειδική έκδοση (αξίας 149,99 $ USD ), μαζί με μια ματιά:

  • Η Deluxe Edition του Assassin’s Creed Mirage με ένα πλήρες πακέτο εμπνευσμένο από το Prince of Persia

  • Μία φιγούρα του Master Assassin Basim (32 cm)

  • Ένα επιλεγμένο soundtrack του Assassin’s Creed Mirage

  • Ένα μοναδικό steelbook ( το παιχνίδι βρίσκεται σε ψηφιακή μορφή) με σχέδιο που επιλέχθηκε από τους θαυμαστές του Assassin’s Creed.

  • Ένα τέλειο αντίγραφο της καρφίτσας του Basim και ενός χάρτη της Βαγδάτης

  • Μπόνους περιεχόμενο με ψηφιακό artbook και πολλά άλλα!77 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png