Αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το Modern Warfare 2 και το Warzone 2Το Call of Duty: Modern Warfare 2 παρουσιάστηκε με το πρώτο τρέιλερ αφιερωμένο στον τομέα πολλών παικτών του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Call of Duty Next και φαίνεται ότι η σύνθεση του νέου επεισοδίου είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Με το Call of Duty: Modern Warfare 2 beta θα σας επιτρέψει να ζήσετε την εμπειρία PvP του παιχνιδιού εκ των προτέρων και επομένως να δοκιμάσετε τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που βρήκαμε στο βίντεο που αποκαλύφθηκε.

Από τη δυνατότητα τοποθέτησης εκρηκτικών στο ταβάνι, την ανατίναξη οποιουδήποτε πατάει στο πάτωμα από πάνω, μέχρι τις κάμερες για την ανίχνευση της κίνησης των αντιπάλων, τους νέους πιθανούς θανάτους αλλά και τη λειτουργία προβολής τρίτου προσώπου, είναι πραγματικά αίσθηση σαν να υπάρχουν τόσα πολλά νέα στοιχεία.


Ανακοινώθηκε επίσης η δυνατότητα να παίξει το Call of Duty Warzone 2 σε τρίτο πρόσωπο για να έχει μια διαφορετική εμπειρία από αυτή που προσφέρει όλο αυτό το διάστημα το CoD. Αυτό το συμβάν αποκάλυψε εξαιρετικές λεπτομέρειες των Warzone 2, Modern Warfare 2 και Call of Duty Warzone Mobile που θα διασταυρωθούν με τη νέα δόση του Modern Warfare. Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει την 28η Οκτωβρίου 2022 σε PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S & Xbox One.

Όσο για το Call of Duty Warzone 2, θα μπορούμε να παίξουμε αυτό το διάσημο παιχνίδι λειτουργίας από τις 16 Νοεμβρίου 2022. Το παιχνίδι θα φτάσει με cross-progression μεταξύ του Call of Duty Warzone Mobile και του Modern Warfare 2. Επίσης, είδαμε τον νέο χάρτη του παιχνιδιού, ο οποίος, σύμφωνα με την Activision, είναι ο μεγαλύτερος χάρτης που δημιουργήθηκε ποτέ για τίτλο Call of Duty.
164 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png