Αυτή την εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα νέα για το Dead Space Remake.Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου του περασμένου έτους η EA επιβεβαίωσε τις φήμες που έδειχναν την επιστροφή του Isaac Clarke με την ανακοίνωση του Dead Space Remake. Από τότε, έχουν υπάρξει λίγα νέα που έχουν προσφερθεί για το παιχνίδι, πέρα από το streaming που έγινε ένα μήνα μετά την ανακοίνωση όπου μοιράστηκαν τις πρώτες λεπτομέρειες του τίτλου.

Ως εκ τούτου, τα περισσότερα από τα πράγματα που μπορέσαμε να γνωρίζουμε για τον τίτλο προέρχονται από μέρος των φημών που εμφανίζονται στα δίκτυα τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει ένα νέο stream όπου θα δούμε νέα για το Dead Space Remake.

Αυτό έχει κοινοποιηθεί από τον επίσημο λογαριασμό twitter του Dead Space συνδέοντας άμεσα το βίντεο που μπορείτε να δείτε ακριβώς πάνω από αυτές τις γραμμές, το οποίο μας δείχνει και πάλι το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού, αλλά χρησιμεύει επίσης για να γνωρίζουμε πότε θα υπάρξουν νέα για το Dead Space, καθώς μας τοποθετεί στη ροή που θα κάνουν οι άνθρωποι της EA Motive.

Συγκεκριμένα, η μετάδοση του ριμέικ του Dead Space θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου. Ως εκ τούτου, την επόμενη Παρασκευή θα μάθουμε επιτέλους κάποια νέα για την επιστροφή του Isaac Clarke στις κονσόλες νέας γενιάς, μια επιστροφή που αναμένεται ιδιαίτερα από τους οπαδούς του είδους τρόμου.

Αν και οι πληροφορίες δείχνουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Space απέχει πολύ από την ανακοίνωση ποιος ξέρει αν σε αυτό το νέο live υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με αυτό, δημιουργώντας τουλάχιστον ένα παράθυρο κυκλοφορίας.31 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png