Αυτός είναι ο τρόπος να κάνετε streaming στο Twitch απευθείας από την κονσόλα Xbox.Τώρα που το Mixer είναι νεκρό το Xbox συνεργάστηκε με το Twitch για να επιτρέψει στους δημιουργούς περιεχομένου να streamαρουν απευθείας από την κονσόλα Xbox.

Το Twitch είναι μία από τις μεγαλύτερες streaming πλατφόρμα . Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Twitch και πολλοί που επιθυμούν να μεταδώσουν ροή και να μοιραστούν τα παιχνίδια τους δεν μπορούσαν να το κάνουν λόγω απουσίας υπολογιστή. Αν έχετε Xbox One ή Series S| X, μπορείτε να κάνετε streaming απευθείας στον ιστότοπο μέσω της κονσόλας σας χωρίς να έχετε υπολογιστή.

Εδώ είναι ο γρήγορος οδηγός μας για το πώς θα μπορέσετε να ξεκινήσετε με αυτό.

  1. Πατήστε το κουμπί/λογότυπο 'X' στο χειριστήριο Xbox και μεταβείτε στην καρτέλα "Capture & Share".

  2. Επιλέξτε την επιλογή "Live Streaming" από τη λίστα.

  3. Τώρα θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Twitch με την κονσόλα Xbox σαρώνοντας έναν κωδικό QR με την κινητή συσκευή iOS ή Android ή μεταβαίνοντας στη συγκεκριμένη διεύθυνση URL και βάζοντας το κωδικό που υπάρχει στην οθόνη.

  4. Μόλις συνδεθεί θα έχετε την επιλογή "Go live now" που σας επιτρέπει να βγείτε ζωντανά και να μεταδώσετε ζωντανά τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Μπορείτε εύκολα να ορίσετε την ποιότητα και τον τίτλο από το μενού "Live streaming options". Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε την ένταση του παιχνιδιού σε αντίθεση με την ένταση του μικροφώνου. Ένα από τα πιο βολικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνει την εναλλαγή του παιχνιδιού σας στη μέση της ροής.

Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της ροής σας. Όταν βγαίνετε από ένα παιχνίδι η ροή θα συνεχιστεί, δείχνοντας μια οθόνη παύσης. Μόλις επιστρέψετε στο επόμενο παιχνίδι σας θα δείξει το βίντεο του παιχνιδιού.

100 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png