Διέρρευσαν εικόνες απο το Remake του Silent Hill και ίσως να μην είναι ένα μόνο παιχνίδι.Ο γνωστός Insider Dusk Golem, γνωστός για την προσφορά αληθινών δεδομένων για διαρροές βιντεοπαιχνιδιών, ειδικά για το survival horror, αποκάλυψε μερικές εικόνες ενός από το remake του Silent Hill. Η επιστροφή μιας από τις καλτ και πιο καθαγιασμένες IP του είδους θα μπορούσε να συμβεί πολύ σύντομα, αν κρίνουμε από τις εικόνες που διέρρευσαν, οι οποίες θα μπορούσαν να δείχνουν μια αρκετά προηγμένη κατάσταση ανάπτυξης. Ωστόσο, εάν εκπληρωθούν οι προβλέψεις, αυτό δεν θα ήταν το μόνο έργο του Silent Hill υπό ανάπτυξη, καθώς η Bloober team θα φρόντιζε για ένα άλλο παιχνίδι IP και δεν θα έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν αυτός ο τίτλος είναι η φημολογούμενη αποκλειστικότητα του Silent Hill του PS5 ή αυτό που θα αναπτυσσόταν από την Kojima Productions.

Όπως μοιράστηκε ο insider Dusk Golem, έχει περισσότερες πληροφορίες από όσες έχει μοιραστεί αλλά προτίμησε να τις παραλείψει. Ωστόσο, έχει δώσει κάποιες λεπτομέρειες όπως "Maya and Anita", που θα μπορούσαν να είναι οι πρωταγωνίστριές αυτού του τίτλου ή "SMS messages", που θα μπορούσαν να δώσουν μια ένδειξη για την ώρα που διαδραματίζεται το παιχνίδι. Επιπλέον, δεν θα ήταν το μόνο ριμέικ του Silent Hill που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν κρίνουμε λήψεις, το παιχνίδι αναπτύσσεται από ένα ιαπωνικό στούντιο που θα ήταν ξεκάθαρα εμπνευσμένο από το Resident Evil 7 και το Resident Evil Village.

Να προστεθεί ότι, αφού κοινοποιήθηκαν οι εικόνες, έχουν διαγραφεί για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων και μάλιστα φαίνεται ότι ο λογαριασμός του insider έχει αποκλειστεί.228 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png