Διέρρευσαν λεπτομέρειες σχετικά με το Star wars της Visceral Games που δυστυχώς ακυρώθηκε.Μια νέα έκθεση έφερε στο φως ένα σωρό νέες λεπτομέρειες από το Star Wars την Visceral Games που δυστυχώς ακυρώθηκε, αλλά όπως φαίνεται το νέο παιχνίδι του star wars της Amy Hennig ίσως αναβιώνει. Μετά την αναπάντεχη ακύρωση του Star Wars 1313, πολλοί περίμεναν από την ΕΑ να δημιουργήσει ένα άλλο παιχνίδι που θα κάλυπτε το κενό. Ένα παιχνίδι που δεν ήταν με Jedi είχε μεγάλη ζήτηση και φαινόταν ότι η Visceral Games επρόκειτο να ήταν η ομάδα για αυτή την δουλειά.

Η Amy Hennig υπέγραψε για να βοηθήσει στη συγγραφή του παιχνιδιού, και καθώς περισσότερες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του παιχνιδιού, φαινόταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δυστυχώς όμως το όνειρο κατέρρευσε όταν η ΕΑ έκλεισε την Visceral Games και ο τίτλος δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει.

Τώρα, μετά την είδηση ότι η Amy Hennig κάνει ένα νέο παιχνίδι Star Wars με την Skydance Media, μια νέα έκθεση έχει έρθει στην επιφάνεια περιγράφοντας λεπτομερώς τον τίτλο της Visceral Games. Ο κύριος χαρακτήρας θα ήταν ένας χαρακτήρας που θα ονομάζονταν Dodger Boon τον οποίο θα υποδύοταν ο Nolan North, ο οποίος θα είχε ένα όπλο με φωτόσπαθο που περιείχε ένα είδος γάντζου ή μαστιγίου. Η ιστορία θα ακολουθούσε τον Dodger στον εγκληματικό κόσμο, εκτελώντας αποστολές για χαρακτήρες όπως ο θρυλικός Jabba the Hutt.

Ο Dodger περιφρονούσε τους Επαναστάτες, καθώς τους θεωρούσε εν μέρει υπεύθυνους για την καταστροφή του πλανήτη του, Alderan αλλά αφού είδε πώς η Αυτοκρατορία εξαπέλυσε και πάλι όπλα μαζικής καταστροφής στον άμαχο πληθυσμό, εντάχθηκε με αυτούς. Ο Dodger και μια ομάδα απροσάρμοστων θα εξερευνήσουν τον γαλαξία σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την Αυτοκρατορία να χρησιμοποιήσει τα νέα της όπλα. Η φήμη που περιέχει αυτές τις λεπτομέρειες του τίτλου παραμένει ακριβώς μια διαρροή / φήμη.

33 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png