Διέρρευσαν στιγμιότυπα του Alone In The Dark Remake πριν από την επίσημη ανακοίνωση του.Το Alone In The Dark Remake είναι προφανώς ήδη σε εξέλιξη, καθώς ορισμένα στιγμιότυπα οθόνης που διέρρευσαν δείχνουν ένα κομμάτι του παιχνιδιού καθώς και την επίσημη box art του παιχνιδιού.

Ένας από τους γνωστούς leakers στο Twitter, ο Aesthetic Gamer (Dusk Golem), μοιράστηκε μερικά screeshots εντός παιχνιδιού από ένα έργο που ισχυρίζεται ότι είναι Alone In The Dark Remake και υποτίθεται ότι θα αποκαλυφθεί επίσημα.

Ο χρήστης που το διέρρευσε είναι αρκετά αξιόπιστος με τις διαρροές του στο Capcom και το Resident Evil στο παρελθόν, γεγονός που καθιστά αυτά τα νέα στιγμιότυπα οθόνης άξια να ρίξετε μια ματιά αν και σας προτείνουμε να τα πάρετε με προσοχή μέχρι να έρθει η επίσημη ανακοίνωση από τον εκδότη .Η διαρροή του box art απο το παιχνίδι δείχνει ότι θα κυκλοφορήσει στο PS5, αλλά παραμένει άγνωστο εάν το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικό για το PlayStation ή θα είναι διαθέσιμο και για άλλες πλατφόρμες. Επίσης, δεν γνωρίζουμε ακόμη αν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες τελευταίας γενιάς ή και προηγούμενης.

89 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png