Διέρρευσε η υποτιθέμενη ημερομηνία ανακοίνωσης του Red Dead Redemption RemakeΤο Red Dead Redemption ήταν το πρώτο παιχνίδι σε ένα franchise με πολύ μέλλον μπροστά του. Η πρώτη δόση ήταν μια απόλυτη επιτυχία στο xbox 360 στα χέρια του John Marston. Το δεύτερο επεισόδιο ήταν ακόμη πιο επιτυχημένο και εκπληκτικό από κάθε άποψη, το οποίο θα μπορούσε πλέον να εφαρμοστεί στο remastering/remake του Red Dead Redemption. Αν και, μόλις πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός BOCOBOCACO αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση του Red Dead Redemption Remake θα γίνει μέσα στην χρονιά, και κυκλοφορία στο 2023. Αν και τώρα, φαίνεται ότι η ακριβής ημερομηνία της αποκάλυψης θα μπορούσε να είχε διαρρεύσει.


Όπως υποδεικνύεται από το γνωστό Onion00048, η ημερομηνία της ανακοίνωσης του Red Dead Redemption Remake μπορεί να είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζουμε, γιατί σύμφωνα με αυτόν τον χρήστη αυτό το πολυαναμενόμενο remake/remaster θα αποκαλυπτόταν στις 18 Μαΐου, συμπίπτοντας με η 12η επέτειος από την κυκλοφορία του.

Αν και υπάρχουν φήμες ότι το Red Dead Redemption Remastered θα μπορούσε να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια αυτού του 2022 με πολλές βελτιώσεις, υπενθυμίζουμε ότι το AccountNGT,το οποίο έχει ήδη διαρρεύσει το Star Wars Eclipse αρκετά νωρίτερα, διέρρευσε νωρίτερα φέτος ότι η επόμενη γενιά του Red Dead Redemption 2 ίσως γίνει πραγματικότητα και θα μπορούσε να ανακοινωθεί πολύ σύντομα επίσης. Αναμφίβολα, το μέλλον της Rockstar Games φαίνεται να είναι πολύ συναρπαστικό, ειδικά αν εκτός από το GTA VI και το remake του Max Payne 1,2 και εάν εκπληρωθούν διαρροές από τα υπόλοιπα έργα, τα οποία είναι κυρίως remakes/remasters.

186 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png