Διαβάστε το τρόπο για να απολαύσετε το Spider-Man στο Xbox Series X|S.Εδώ και πολλά χρόνια, η Microsoft έχει κυκλοφορήσει όλα τα αποκλειστικά παιχνίδια Xbox στον υπολογιστή την ίδια ημέρα που κυκλοφορούν και ταυτόχρονα, μια σειρά από κλασικά παιχνίδια από το αρχικό Xbox και Xbox 360 είναι διαθέσιμα για αναπαραγωγή σε Xbox One και Xbox Series X|S χάρη στην backwards compatible λειτουργία . Στην περίπτωση της Sony, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά από όλες τις απόψεις. Μέχρι πολύ πρόσφατα, οι αποκλειστικές εκδόσεις τους δεν ήταν διαθέσιμες σε υπολογιστή, αλλά σιγά σιγά μεταφέρονται σε αυτήν την πλατφόρμα αφού αγόρασαν το στούντιο Nixxes, που ειδικεύεται σε αυτές τις μεταφορές.

Το πιο πρόσφατο port ήταν αυτό του Marvel's Spider-Man, οπότε χάρη στην πρόσφατη διαθεσιμότητά του στο Steam τώρα ο γνωστός δημοσιογράφος Tom Warren δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter που δείχνει τη δυνατότητα να παίξει το Spiderman στο Xbox Series X . Οποιοσδήποτε από εσάς μπορεί να το κάνει αρκεί να έχει έναν αξιοπρεπή υπολογιστή με τον οποίο μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με αυτό το επίπεδο απαιτήσεων.

Για όλους εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν να παίξουν το Marvel's Spider-Man στο Xbox, πρώτα απ' όλα θα πρέπει να έχετε έναν υπολογιστή που σας επιτρέπει να παίξετε τον εν λόγω τίτλο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μεταβείτε στο Xbox Store και να κατεβάσετε την εφαρμογή που ονομάζεται "Wireless Display". Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, θα πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο Windows + K και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με επιλογές μετάδοσης. Επιλέξτε Xbox και μπουμ! Τώρα μπορείτε να παίξετε το Marvel's Spider-Man στο Xbox με το χειριστήριο της κονσόλας.45 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png