Δυστυχώς η ιστοσελίδα της 35ης επετείου του Metal Gear ήταν ψεύτικη.Χθες μοιραστήκαμε μαζί σας την ξαφνική εμφάνιση μιας ιστοσελίδας με την ευκαιρία της 35ης επετείου του metal gear, το οποίο φαινόταν να υποδηλώνει την άφιξη ενός νέου παιχνιδιού στο έπος ή ενός από τα πολλά remakes που ακούγονται τα τελευταία χρόνια. Αυτό είχε ανοίξει εκ νέου τις ελπίδες όλων των οπαδών του έπους, αλλά φαίνεται ότι, και πάλι θα απογοητευτούμε.

Όπως είπε η ίδια η Konami στο Tech Radar, η ιστοσελίδα της 35ης επετείου του Metal Gear ήταν ψεύτικη. Αντ 'αυτού, ο ιστότοπος είχε δημιουργηθεί από έναν χρήστη εκτός της εταιρείας που ήθελε να κάνει ένα αστείο για την πρωταπριλιά και να δείξει τη δυσαρέσκειά του για την τρέχουσα κατεύθυνση της ιαπωνικής εταιρείας.

Εάν εισέλθουμε στην σελίδα αυτή τη στιγμή, μπορούμε να διαβάσουμε το ακόλουθο μήνυμα:

"This website was created as an April Fool's Day joke to parody Konami and Castlevania's 35th anniversary NFT auction, and is NOT affiliated with Konami, OpenSea or the Metal Gear series. Nothing on this website should be taken seriously, and there are no actual NFTs for sale. However, there are a couple of hidden Easter eggs. Can you find them? Don't try to look at the source code, or I'll know!"

Ο δημιουργός της ιστοσελίδας εκμεταλλεύεται επίσης την ευκαιρία για να επικρίνει το γεγονός ότι επί του παρόντος το Metal Gear Solid 2 και το Metal Gear Solid 3 δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα ψηφιακό κατάστημα, καθώς πριν από μήνες η Konami τα απέσυρε λόγω της λήξης των αδειών διαφόρων ιστορικών εικόνων που αντιπροσωπεύονται σε αυτές, χωρίς να έχει υπολογίσει πότε θα είναι ξανά διαθέσιμά


Konami σε παρακαλώ, μην μου κάνεις μήνυση. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τους πόρους που θα χρησιμοποιούσατε για την πρόσληψη δικηγόρων για να αγοράσετε τις ιστορικές άδειες εικόνας που απαιτούνται για την επαναφορά των MGS2 και MGS3 σε ψηφιακά καταστήματα. Σας ευχαριστώ!"
35 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png