Δύο φωτογραφίες δείχνουν την ανάπτυξη από τα Undead Labs.Τα Undead Labs κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες για να δείξουν το μέγεθος της ομάδας ανάπτυξης από την εποχή του πρώτου State of Decay και πώς αυξήθηκε το εργατικό δυναμικό για την ανάπτυξη του State of Decay 3. Για τους λάτρεις των αριθμών, έφτασε από δεκατρείς αρχικούς προγραμματιστές σε περισσότερους από εκατό .

Σημειώστε ότι στην πρώτη φωτογραφία το στούντιο ήταν ακόμα ανεξάρτητο ενώ στη δεύτερη είναι μέρος των Xbox Game Studios. Μια διόλου ευκαταφρόνητη λεπτομέρεια για την εκτίμηση της αύξησης του προσωπικού. Φυσικά, στη μέση ήταν και η επιτυχία του State of Decay 2, ενός τίτλου που ξεκίνησε διακριτικά αλλά άνθισε χάρη σε μια πραγματικά εξαιρετική υποστήριξη, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και που το έχει μετατρέψει σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βασίζονται σε ζόμπι.

Φυσικά, η αύξηση του μεγέθους της ομάδας ανάπτυξης μας λέει επίσης κάτι για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το State of Decay 3, δηλαδή ότι θα είναι μια AAA παραγωγή και όχι πια ένα ΑΑ όπως το δεύτερο κεφάλαιο. Έτσι τα Undead Labs θα έχουν περισσότερους πόρους στη διάθεσή σας για να ζωντανέψουν περισσότερες ιδέες .

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι το State of Decay 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για Xbox Series X|S και PC.


64 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png