Εάν η Microsoft αγοράσει την Platinum Games το Scalebound μπορεί να επιστρέψει.


Από τότε που ο Hideki Kamiya προσέφερε ανοιχτά την Platinum Games στη Microsoft, οι φήμες για επικείμενη εξαγορά δεν έχουν σταματήσει να αυξάνονται μέσω των κοινωνικών δικτύων φέρνοντας στο προσκήνιο για άλλη μια φορά το Scalebound. Πολλά έχουν γραφτεί από τότε που ακυρώθηκε το Scalebound γυρίζοντας σε μια εποχή που το μέλλον του Xbox ήταν αρκετά σκοτεινό μέχρι που έφτασε να γίνει ένας από τους μεγάλους πυλώνες για το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών αποδεικνύοντας το με την αγορά της Zenimax και Activision. Από τότε ο Hideki Kamiya όχι μόνο απολογήθηκε για ό, τι συνέβη με την ανάπτυξη του Scalebound, αλλά έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δυνατότητα της Microsoft να αγοράσει Platinum Games και έτσι να είναι σε θέση να το αναβιώσει.

Η πιθανότητα να έρθει η Platinum Games στη Microsoft είναι πιο κοντά από ποτέ. Όπως έχει σχολιάσει ο Nick Shpeshal στο podcast Xbox Era, η Platinum Games έχει δύο βασικά προβλήματα (τρία, προσθέτοντας τη δημόσια στάση που συνήθως δείχνει ο Hideki Kamiya), το πρώτο από αυτά είναι ο αριθμός των έργων που αναπτύσσουν παρά το μικρό μέγεθος του στούντιο τους και το δεύτερο είναι το μοντέλο ανάπτυξής τους, το οποίο φαίνεται στάσιμο στις προηγούμενες γενιές. Ωστόσο εάν η Microsoft αγοράσει την Platinum Games θα επιτρέψει στο στούντιο να επικεντρωθεί σε μερικά έργα και να έχει όλους τους απαραίτητους πόρους για να το κάνει.

Η τιμή για την εξαγορά της Platinum Games από τη Microsoft δεν είναι πρόβλημα όπως επισημαίνουν στο Xbox Era. Ακόμη και ο ίδιος ο Shpeshal επισημαίνει ότι η συμφωνία για την αγορά Platinum Games από τη Microsoft θα μπορούσε να έχει ήδη επισημοποιηθεί και αυτό που βλέπουμε θα ήταν μόνο μια παράσταση για να τραβήξει την προσοχή των οπαδών.2 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png