Είναι επίσημο: Το Redfall και το Starfield καθυστερούν μέχρι το 2023Από τότε που η Microsoft εξαγόρασε την Bethesda, υπάρχουν πολλές ελπίδες που έχουν οι οπαδοί του Xbox στα έργα που θα έρθουν στις κονσόλες του Redmond από τους δημιουργούς franchise τόσο σημαντικών όσο το Fallout ή το The Elder Scrolls. Αναμφίβολα, ο πιο αναμενόμενος τίτλος της χρονιάς της εταιρείας ήταν το Starfield, το οποίο εκ των προτέρων είχε προγραμματιστεί να φτάσει στις 11 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, όπως μόλις ανακοίνωσε η Bethesda μέσω μιας δήλωσης στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, το Redfall και το Starfield καθυστερούν μέχρι το 2023. Ενώ ο διαστημικός τίτλος ήταν προγραμματισμένος για το τέλος του έτους. Oπως είχαμε αναφέρει, το παιχνίδι πολλών παικτών από τα Arkane Studios είχε προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι θαυμαστές του στούντιο θα πρέπει να συνεχίσουν να περιμένουν.

Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στη δήλωση, η Bethesda πήρε τη δύσκολη απόφαση ότι το Redfall και το Starfield καθυστερούν μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2023. Τόσο η ομάδα Arkane Studios όσο και η ομάδα Bethesda Game Studios έχουν μεγάλες φιλοδοξίες με την ανάπτυξη και των δύο τίτλων, οπότε έχουν θεωρήσει ότι η καλύτερη επιλογή για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν είναι να έχουμε μερικούς μήνες ακόμη ανάπτυξης.41 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png