Εδώ είναι η αντιστοιχία μετατροπής των vouncher PlayStation Plus/Now στο νέο PS Plus.Έχοντας πλέον επιβεβαιώσει ότι δεν επιτρέπει στους υπάρχοντες συνδρομητές του PlayStation Plus και του PlayStation Now να συσσωρέυουν τις συνδρομές τους για να αποκτήσουν το νέο PS Plus σε φθηνότερη τιμή, η Sony περιέγραψε πώς θα μετατραπούν τα υπάρχοντα κουπόνια στη νέα έκδοση της υπηρεσίας.


Εν ολίγοις, εάν είστε ήδη συνδρομητής Plus/Now, δεν μπορείτε να επεκτείνετε τη συνδρομή σας στις τρέχουσες τιμές για να λάβετε έκπτωση στο νέο PS Plus. Εάν αγοράζετε κουπόνια σε ένα κατάστημα αυτήν τη στιγμή, οι υπάρχοντες συνδρομητές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο Plus προτού μπορέσουν να τα εξαργυρώσουν. Μόλις γίνει διαθέσιμη η δυνατότητα εξαργύρωσης αυτών των κουπονιών, θα γίνει αναλογία τους με βάση την έκδοση της υπηρεσίας στην οποία εγγράφεστε. Θα λάβετε συνδρομή 1:1 εάν η νέα σας βαθμίδα ταιριάζει με την παλιά -- για παράδειγμα, εάν μένετε με το βασικό PlayStation Plus Essential, ένα κουπόνι PS Plus ενός έτους θα σας εξασφαλίσει ακόμα ένα χρόνο. Αλλά αν οδέυεται στο PS Plus Extra, μια 12μηνη συνδρομή Plus θα σας εξασφαλίσει μόνο 219 ημέρες συνδρομής, ενώ η μετάβαση στο Premium θα σας εξασφαλίσει μόλις 183 ημέρες.

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπουμε τη Sony να ακολουθεί αυτή την προσέγγιση, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε σύγχυση. Ο ιστότοπος της Sony φιλοξενεί ένα αρκετά περίπλοκους πίνακες για να προσδιορίσετε ακριβώς αυτό που σας αντιστοιχεί . Η πολυπλοκότητα πηγάζει από το γεγονός ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά κουπόνια συνδρομής που θα μπορούσατε να αγοράσετε PS Plus ή Now και τρεις διαφορετικές διάρκειες για αυτά τα κουπόνια, καθώς και τρεις διαφορετικές βαθμίδες του νέου PS Plus που θα μπορούσατε να επιλέξετε να εγγραφείτε.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι βασικά πρέπει να συμβουλευτείτε αυτά τα γραφήματα για να μάθετε τι λαμβάνετε, επειδή το ποσοστό μετατροπών δεν είναι το είδος των μαθηματικών που είναι πιθανό να έχετε απομνημονεύσει. Αν και αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με το Xbox Live Gold και το Game Pass κατά την αναβάθμιση στο Game Pass Ultimate, πριν από την κυκλοφορία αυτής της υπηρεσίας, η Microsoft επέτρεπε μετατροπές 1:1 -- θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα χρόνο Xbox Live Gold και να κλειδωθείτε σε ένα έτος Game Pass Ultimate, παρά το ότι το Gold κοστίζει λιγότερο. Αυτή ήταν αναμφισβήτητα μια έξυπνη προσέγγιση της Microsoft, η οποία διασφάλιζε ότι θα κρατήσει πολλούς ανθρώπους σε χρόνια συνδρομών στο Game Pass Ultimate, ενώ επέτρεπε σε αυτούς τους συνδρομητές να αισθάνονται ότι έκαναν γρήγορη συνδρομή.


Πίνακας μετατροπής voucher PS Plus/Now


82 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png