Ενα παιχνίδι MMO με θεμα The Mandalorian θα μπορούσε να είναι στα σκαριά για το Xbox.Δεν έλειψε η προσμονή και ο ενθουσιασμός για το franchise Star Wars τα τελευταία χρόνια, εν μέρει χάρη στην επιτυχημένη σειρά Disney Plus, The Mandalorian, και πιο πρόσφατα, στα ανακοινωθέντα παιχνίδια Star Wars. Επί του παρόντος, υπάρχουν τουλάχιστον επτά επιβεβαιωμένοι τίτλοι υπό ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των Star Wars Jedi: Fallen Order 2 της Respawn και του open-world τίτλου της Ubisoft. Τώρα, οι φήμες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πιθανό MMO Star Wars βασισμένο στο The Mandalorian.


Πέρυσι έγινε η δημιουργία της Lucasfilm Games μετά το τέλος της 10ετούς συμφωνίας αποκλειστικότητας της EA Star Wars. Έκτοτε, στούντιο που κυμαίνονται από το Quantic Dream έως το Massive Entertainment ανακοίνωσαν μια σειρά από φιλόδοξα έργα, συμπεριλαμβανομένου ενός επερχόμενου έργου Star Wars από της Skydance New Media της Amy Hennig. Μέχρι στιγμής, το franchise φαίνεται να έχει μια πολλά υποσχόμενη αρχή για το 2022 ήδη ειδικά με το πρόσφατο LEGO Star Wars: The Skywalker Saga να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα έργα της χρονιάς μέχρι στιγμής. Ωστόσο, οι νέες φήμες γύρω από ένα MMO Mandalorian δείχνουν ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να περιμένουν περισσότερα από το Star Wars.

Σύμφωνα με τον Skullzi και τον Nick Baker, το υποτιθέμενο παιχνίδι Mandalorian μπορεί να είναι αποκλειστικό του Xbox που αναπτύσσεται από την Zenimax Online Studios. Ο Baker ανέφερε αρχικά ότι ένα παιχνίδι Mandalorian μπορεί να είναι υπό ανάπτυξη το 2021 και τώρα οι ανώνυμες πηγές του Skullzi υποδηλώνουν ότι το παιχνίδι πιθανότατα θα είναι τίτλος για το Xbox. Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη επίσημες λεπτομέρειες, το στούντιο είχε ήδη ανακοινώσει ότι ένα νέο IP απο την Zenimax Online Studios είναι στα σκαριά. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία πραγματική ένδειξη ότι πρόκειται για τίτλο του Star Wars, αλλά παραμένει μια πιθανότητα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ανανεωμένες φήμες.


Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά για ένα παιχνίδι Star Wars με επίκεντρο τον κυνηγό επικηρυγμένων. Σχεδόν πριν από μια δεκαετία, η LucasArts εργαζόταν σε ένα παιχνίδι δράσης περιπέτειας τύπου Uncharted με επίκεντρο τις πρώτες μέρες του Boba Fett. Με τίτλο Star Wars 1313, το έργο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο για να ακυρωθεί πλήρως με την εξαγορά του franchise από την Disney και το κλείσιμο της Lucas Arts που ακολουθησε. Παρά την ακύρωσή του πριν από χρόνια, η δημοτικότητα του The Mandalorian έχει ανανεώσει τις συζητήσεις γύρω από την ιδέα ενός βιντεοπαιχνιδιού βασισμένου στο Mandalorian. Τώρα, εν μέσω των τελευταίων φημών MMO, αυτές οι συνομιλίες μπορεί να συνεχίσουν να γίνονται ισχυρότερες.


Ωστόσο, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για ένα τέτοιο έργο σε εξέλιξη, αξίζει να πάρουμε αυτές τις φήμες με επιφύλαξη. Αν και λαμβάνοντας υπόψη ότι το επερχόμενο remake του Star Wars: Knights of the Old Republic είναι (χρονική ή μη) αποκλειστικότητα για το PS5, θα ήταν λογικό το Xbox να προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει με το δικό του αποκλειστικό Star Wars. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μόνο ο χρόνος θα δείξει πόσο αληθινές θα αποδειχθούν αυτές οι φήμες.

25 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png