Η ανάπτυξη του παιχνιδιού Indiana Jones ίσως είναι πολύ προχωρημένη και δούμε ένα teaser trailer.Μόλις πριν από ένα χρόνο, η Bethesda και η Lucasfilm Games μας εξέπληξαν με την ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού Indiana Jones, το οποίο αναπτύσσεται από την Machine Games και θα είναι αποκλειστικό για τις πλατφόρμες Xbox και PC. Με ένα μικρό teaser που μας άφησε αρκετές ενδείξεις για μερικές από τις πιθανές τοποθεσίες που θα βρούμε σε όλη την περιπέτειά με τον επιτυχημένο αρχαιολόγο και γνωστό εξερευνητή Indiana Jones, όπως το Βατικανό ή η Ρώμη, κατά το έτος 1937.


Αν και μετά από πολύ καιρό χωρίς ουσιαστικά καμία πληροφορία για αυτό το έργο, τώρα ο γνωστός και αξιόπιστος χρήστης Idle Sloth σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού Indiana Jones ίσως είναι πολύ προχωρημένη, περισσότερο από όσο πίστευαν οι άνθρωποι, όπως μπόρεσε να μάθει. Επίσης, σύμφωνα με μια πηγή του, το καλοκαίρι ίσως δούμε ένα νέο teaser του παιχνιδιού στο επόμενο Xbox & Bethesda Showcase.


Θυμίζουμε ότι ο Todd Howard συμμετέχει δημιουργικά στο παιχνίδι και πριν από λίγους μήνες επιβεβαίωσε ότι το Indiana Jones θα έχει μια ιστορία που δεν έχουμε ξαναδεί, την οποία θα μπορούσαμε να απολαύσουμε νωρίτερα από όσο φανταζόμαστε, αλλά δεν γνωρίζουμε αν η Machine Games θα κυκλοφορήσει αυτόν τον τίτλο πριν ή μετά το Wolfenstein 3.

69 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png